Antena Meniu Search
x

Galerie foto Soldat în vârstă de 18 ani, răpit, ars şi torturat după ce s-a dus să se întâlnească cu o „femeie” cunoscută pe Tinder, în Scoţia

Un soldat a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost atăcat, răpit şi torturat. Tânărul ieşise la întâlnire cu o femeie cunoscută pe Tinder, dar la faţa locului şi-a dat seama că făcuse o mare greşeală.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.03.2021, 16:17

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cobhan Mclelland, în vârstă de 18 ani, în prezent internat în stare gravă în urma atacului, aranjase o întâlnire cu o femeie la o proprietate din Edinburgh, la primele ore ale dimineții. Când a ajuns la adresă a fost atacat de un bărbat care l-ar fi agresat şi nu i-ar fi permis să mai plece. A suferit arsuri, răni și „traume psihice” care îi vor schimba complet viaţa.

O întâlnire sfârşită la spital

Dylan Rigby, în vârstă de 19 ani, a fost acuzat în legătură cu presupusul incident. Acesta s-a prezentat astăzi în instanță acuzat de răpire, agresiune şi tentativă de crimă, relatează Daily Mail şi urmează să apară din nou în faţa instanţei în următoarele opt zile.

„Ofițerii au fost chemați la o adresă în Kidlaw Close, Edinburgh, în jurul orei 6.05, duminică, 21 martie, în urma unor reclamaţii făcute în legătură cu proprietatea. Au asistat ofițeri specialiști, iar incidentul a fost încheiat în siguranță în jurul orei 08.05. Un tânăr de 18 ani a fost dus de urgenţă la spital după ce a fost agresat și un al doilea în vârstă de 19 ani a fost arestat și acuzat în legătură cu incidentul. El trebuia să se prezinte luni la 22 martie în fața Sheriff Court din Edinburgh, iar un raport va fi prezentat procurorului fiscal” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Scoţia.

Familia lui Cobhan spune că au fost informaţi duminică dimineaţă că soldatul, care locuiește la cazarma Dreghorn din Colinton, a fost dus la o unitate de urgenţă din Edinburgh. Tânărul a fost găsit în stare de şoc, cu „traume care îi vor schimba viaţa” după calvar şi primeşte îngrijiri medicale de specialitate atât pentru răni, cât şi pentru arsuri.

Adolescentul, despre care se înțelege că este originar din Doncaster, a intrat în armată la vârsta de 16 ani, împlinind 18 ani în ianuarie. „Avea o întreagă carieră înainte, acum este complet traumatizat” a declarat un membru al familiei.

O pagină de strângere de fonduri a fost creată pentru a ajuta adolescentul să treacă peste calvar, familia împărtășind imagini din presupusul atac: „Fiul nostru, nepotul, fratele nostru are cel mai bun suflet, așa că suntem sfărâmaţi să vedem durerea în care se află. Cobhan va trăi cu cicatrici toată viaţa, atât mental cât și fizic. Pentru a-l ajuta va avea nevoie de consiliere și de multă terapie. Deși suntem atât de norocoși că este încă în viață și aici alături de noi astăzi, suntem, de asemenea, foarte trişti, știind drumul lung pe care îl va avea de făcut pentru recuperare. Ne propunem să strângem bani pentru a ajuta la orice terapia de care Cobhan ar putea avea nevoie, deoarece există șanse foarte mari să sufere de PTSD în urma acestui eveniment oribil.Vă rugăm să ajutați și să transmiteţi mai departe, în orice mod puteți, această poveste. Familia noastră și Cobhan vă vor fi recunoscători pentru totdeauna.”

O sursă apropiată soldaţilor din cazarma Dreghorn a declarat că întreaga unitate a fost informată de cumplita tragedie în timpul unei întâlniri la baza armatei, luni. Astfel, incidentul a declanșat protocolul de urgență.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării a confirmat cele întâmplate: „Putem confirma că a existat un incident care a implicat un militar și un civil la primele ore ale dimineții. Soldatul a fost dus la spital, iar poliția investighează incidentul.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Soldat în vârstă de 18 ani, răpit, ars şi torturat după ce s-a dus să se întâlnească cu o „femeie” cunoscută pe Tinder, în Scoţia