Antena Meniu Search
x

O mamă a doi copii din UK a murit tragic, prăbuşindu-se brusc la podea, după ce i-a spus soţului că are dureri în piept

O mamă a doi copii a murit brusc, prăbuşindu-se pe podea, la scurt timp după ce i-a spus partenerului ei că are nişte dureri în piept. În ciuda eforturilor sale, bărbatul nu a mai putut să o salveze. Tragedia a avut loc la casa acesteia din Biddulph, Staffordshire

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.12.2021, 16:17

O mamă a doi copii a murit tragic, prăbuşindu-se brusc la podea, după ce i-a spus soţului că are dureri în piept - Shutterstock

Familia a descris-o pe Kellyann Hill ca fiind o femeie plină de viaţă, deschisă, veselă, iar trecerea ei bruscă în nefiinţă i-a lăsat pe toţi marcaţi. Tragedia a avut loc la casa acesteia din Biddulph, Staffordshire. Mamă a doi copii, Kelly avea doar 41 de ani.

Partenerul ei i-a făcut manevrele de resuscitare până la sosirea paramedicilor, sperând din tot sufletul său că o va putea salva. În ciuda eforturilor sale însă...a fost prea târziu. Echipajul de salvare ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic. Din primele informaţii, femeia ar fi suferit un atac de cord, în ciuda faptului că nu avea probleme cu inima.

Verişoara ei, Shannon Cowan, a descris pierderea ei de pe 17 decembrie ca fiind un şoc imens. „Am vorbit cu ea în acea dimineață și era bine. A avut dureri în piept de câteva săptămâni și a sunat la doctor, dar ei au spus că este anxietate și că nu trebuie să meargă neapărat fizic la doctor. Avusese în trecut probleme cu anxietatea şi cu sănătatea ei mintală. S-a trezit în acea zi cu dureri, dar le-a ignorat şi se pregătea să meargă la cumpărături. S-a simţit puţin ciudat şi i-a cerut partenerului ei să-i pună mâna pe piept să vadă cum îi bate inima cu putere. În minutul următor s-a prăbușit. El i-a făcut CPR până a venit ambulanţa. Şi paramedicii au încercat să o salveze, dar era prea târziu”, a mărturisit tânăra de 25 de ani.

Cauza exactă a morții lui Kellyann nu a fost încă confirmată

Pe acelaşi subiect

„Trupul neînsufleţit este încă la legist, dar medicul ne-a spus că este cel mi probabil infarct. Este atât de neaşteptat. Este foarte greu pentru că am mai pierdut pe cineva acum un an, iar Kelly era stânca familiei. Eram foarte apropiate şi, încă din adolescenţă, ne purtam mereu de grijă una celeilalte”, a mai spus verişoara ei.

Din spusele familiei, Kelly era o persoană populară în oraşul ei natal. „Nu avusese cea mai bună viaţă, dar în ciuda luptelor şi a dificultăţilor, era mereu plină de bucurie. Era mereu acolo pentru toată lumea. Dacă te plimbai prin oraş cu ea, aveai nevoie de o oră ca să ajungi la capătul străii pentru că ea vorbea cu toată lumea A fost foarte iubită de mulți oameni din comunitate. Întotdeauna am spus că e mult prea bună uneori”.

Întreaga comunitate strânge acum bani pentru a ajuta fmailia privind costurile înmormântării, relatează Mirror.

„Din cauza morţii neaşteptate, nu eram pregătiţi să acoperim costurile înmormântării ei. Noi, ca familie şi partanerul ei am încercat cât am putut să strângem banii necesar, dar din păcate, nu este de ajuns. Apreciem cu adevărat tot sprijinul și dragostea primită şi mulţumim pentru ajutorul oferit”, a conchis verişoara acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă a doi copii din UK a murit tragic, prăbuşindu-se brusc la podea, după ce i-a spus soţului că are dureri în piept