Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Am aruncat-o de pe pod, nu am mai suportat!". Un bătrân și-a ucis soția bolnavă în ziua de Crăciun, apoi s-a predat carabinierilor din Casalbordino, Italia

Tragedie în Italia, în a doua zi de Crăciun. Un bărbat în vârstă de 74 de ani și-a ucis soția, aruncând-o în râul Osento, lângă Casalbordino, o comună din provincia Chieti, regiunea Abruzzo. Femeia de 72 de ani suferea de Alzheimer.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.03.2022, 10:21

Nenorocirea a avut loc în 26 decembrie. După ce a comis fapta, Angelo Bernardone, un fost metalurgist în zona industrială Val di Sangro, a mers direct la poliție și s-a predat.

"Am aruncat-o de pe pod, nu am mai suportat!", le-ar fi mărtusrisit bătrânul carabinierilor, potrivit jurnaliștilor de la Quotidiano Nazionale.

Omul ar fi recurs la acest gest din cauza disperării. Și-a luat soția bolnavă de Alzheimer, au mers împreună în zona râului Osento și, când au ajuns pe drumul provincial care duce de la Casalbordino la Atessa, a aruncat-o în apă, de la înălțime. 

Citește și: Obiceiuri alimentare pe care e recomandat să le urmezi ca să previi boala Alzheimer

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maria Rita Conese nu a avut nicio șansă. Femeia a murit înecată, mai ales că râul era umflat din cauza ploilor câzute în orele de dinaintea producerii tragediei.

Comunitatea din Casalbordino, în stare de șoc: "Poate a fost un gest disperat"

Întreaga comunitate din Casalbordino este consternată de fapta bătrânului. "A fost poate un gest disperat. Angelo Bernardoneera cunoscut ca fiind un om bun. Suntem cu adevarat șocați, nimic nu ar fi prezis acest final", a declarat primarul Filippo Marinucci.

Bărbatul de 74 de ani a fost arestat sub acuzația de omor voluntar. Conform unei reconstrucții făcute de carabinieri, se pare că omul ar fi decis să-și ucidă soția la finalul unei discuții, după ce femeia i-ar fi cerut să meargă la cimitirul din Atessa, pentru a-i găsi pe părinţii îngropaţi acolo.

Bătrâna a fost găsită moartă în apă, înecată, încercăriile echipajului de prim-ajutor de a o readuce la viață fiind în zadar. Cadavrul femeii a fost recuperat de pompierii din Chieti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Am aruncat-o de pe pod, nu am mai suportat!". Un bătrân și-a ucis soția bolnavă în ziua de Crăciun, apoi s-a predat carabinierilor din Casalbordino, Italia