Antena Meniu Search
x

Galerie foto Familie distrusă în ziua de Crăciun. Tatăl și cei doi copii au murit pe loc, mama este în comă la spital, după un accident înfiorător pe un drum din Germania

Imagini de groază pe un drum din Germania, în ziua de Crăciun. O familie cu doi copii mici a fost distrusă în urma unui accident înfiorător, după ce mașina în care se afla a intrat cu viteză într-un copac. Tatăl împreună cu fetița și băiețelul, de 5 și 10 ani, au murit pe loc. Singura supraviețuitoare este mama micuților, tânăra de 34 de ani fiind transportată în stare gravă la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.12.2021, 14:22

Tragedia s-a produs chiar prima zi de Crăciun, pe autostrada federală 7, în apropiere de Frohburg, un oraș din landul Saxonia. În jurul orei 6.45 de dimineață, șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, moment în care mașina a ieșit de pe șosea și s-a izbit cu viteză, frontal, de un copac.

Impactul a fost devastator. BMW-ul cu cei patru membri ai familiei - tatăl de 37 de ani, mama de 34 de ani și copiii lor de 5 și 10 ani - s-a făcut praf. Mașina era complet deformată, astfel că misiunea de salvare a fost una extrem de dificilă.

Detașamentul de Pompieri din Frohburg via Bild

"Ne-a luat aproape o oră să eliberăm oamenii din autoturism. Este o tragedie...mai ales că s-a întâmplat de Crăciun", a declarat pentru Bild șeful pompierilor din Frohburg, Lars Kupfer.

Pe acelaşi subiect

Tatăl și copiii au murit pe loc, mama este în comă la spital

Fetița de 5 ani și fiul de 10 ani, precum și tatăl au murit la locul accidentului.

Doar mama a scăpat cu viață. Tânăra a fost transportată în stare gravă la spital, medicii fiind, însă, rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Familie distrusă în ziua de Crăciun. Tatăl și cei doi copii au murit pe loc, mama este în comă la spital, după un accident înfiorător pe un drum din Germania