Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă a murit brusc după ce a luat pastile de slăbit, pentru nunta fiicei sale. S-a prăbuşit pe podea, sub privirile soţului, în Australia

O mamă din Australia care visa să slăbească câteva kilograme înainte de nunta fiicei sale a murit tragic după ce a folosit pastile şi injecții de slăbit.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 13:19

Lui Trish Webster, în vârstă de 56 de ani, i s-a prescris Ozempic și apoi Saxenda, deoarece visa să intre în rochia ei pentru ziua cea mare a fiicei sale. A slăbit 16 kg în cinci luni. Dar povestea a luat o turnură devastatoare, când a început să aibă greațuri, vărsături și diaree, relatează Mirror.

Soțul ei, Roy, a spus că Trish s-a prăbușit în casa lor pe 16 ianuarie, cu o „substanță maro” ieșind din gură. A început să o resusciteze când și-a dat seama că soția lui nu respira, apoi a întors-o într-o parte, dar ea a murit tragic în acea noapte, cu doar câteva luni înainte de nuntă.

Avertisment pentru cei care slăbesc cu medicamente periculoase

Dr. endocrinolog Kathryn Williams a spus că există tot mai multe dovezi că ingredientul activ din medicamente precum Ozempic poate provoca complicații digestive. Ea a explicat: „Când le prescriem, îi avertizăm pe oameni. Deci, dacă spun cuiva: „Da, s-ar putea să vărsați o dată sau de două ori, dar dacă aveți vărsături recurente, trebuie să mă anunțați și trebuie să opriți medicația”.

Soţul femeii vrea acum o anchetă pentru a examina moartea soției sale și speră că avertismentul său va salva alți oameni înainte de a fi prea târziu. El a spus: „Nu ar fi trebuit să plece. Pur și simplu nu merita, nu merita deloc”.

Dr. Caroline Apovian, expert în managementul greutății a adăugat: „Deși nu putem specula cu privire la acest caz particular, complicațiile sunt posibile pentru oricine ia aceste medicamente. Pacienții ar trebui să fie supravegheați cu atenție de un endocrinolog sau alt profesionist medical calificat care poate aborda complicațiile atunci când apar.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O mamă a murit brusc după ce a luat pastile de slăbit, pentru nunta fiicei sale. S-a prăbuşit pe podea, sub privirile soţului, în Australia