Antena Meniu Search
x

O mamă bolnavă de cancer a refuzat să facă chimioterapie pentru a-și naște copilul. Anna s-a stins la doar 44 de ani într-un spital din Italia

A vrut cu orice preț să își aducă copilul pe lume, așa că atunci când a aflat că are cancer a refuzat să facă chimioterapie. Anna s-a stins din viață la doar 44 de ani la spitalul Avezzano, din Italia.

de Monica Palade

la 15.03.2023, 19:14

O mamă bolnavă de cancer a refuzat să facă chimioterapie pentru a-și naște copilul. Anna s-a stins la doar 44 de ani într-un spital din Italia - Facebook

Este povestea dramatică a Annei Evgrafova, o mamă de origine rusă și coafeză de profesie. A venit în urmă cu ani buni în Italia pentru o viață mai bună. L-a cunoscut pe Riccardo și și-a întemeiat o familie alături de el.

A vrut să devină din nou mamă și a refuzat tratamentul

Femeia era însărcinată pentru a treia oară când a aflat că trupul său este mâncat de un cancer agresiv. A refuzat însă să avorteze și a vrut să își ducă sarcina la capăt. Astăzi, cel mai mic copil al său are 6 luni. Acasă o mai așteptau doi băieți de 17, respectiv 3 ani, scrie fanpage.it.

La scurt timp după ce a născut, starea de sănătate a mamei s-a înrăutățit treptat, din august anul trecut și până la moartea acesteia, pe 13 martie.

Pe rețelele de socializare au ajuns multe mesaje de condoleanțe în memoria tinerei mame, sosite din Rusia cu ani în urmă.

„Nu voi uita niciodată discreția și finețea ta... de atâtea ori văzându-te dansând sau întâlnindu-te pe stradă m-am gândit în sinea mea: „ce femeie frumoasă!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă bolnavă de cancer a refuzat să facă chimioterapie pentru a-și naște copilul. Anna s-a stins la doar 44 de ani într-un spital din Italia