Antena Meniu Search
x

O mamă din UK şi-a născut bebeluşul mort, după ce o maternitate a refuzat-o pe motiv că nu mai avea locuri disponibile. "Nimic nu ne-a pregătit pentru vestea că Heidi a murit"

O mamă şi-a născut bebeluşul mort, după ce o maternitate a refuzat-o pe motiv că nu mai aveau locuri disponibile, relatează Mirror.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 15:57

O mamă din UK şi-a născut bebeluşul mort, după ce o maternitate a refuzat-o pe motiv că nu mai avea locuri disponibile. "Nimic nu ne-a pregătit pentru vestea că Heidi a murit"
O mamă din UK şi-a născut bebeluşul mort, după ce o maternitate a refuzat-o pe motiv că nu mai avea locuri disponibile. "Nimic nu ne-a pregătit pentru vestea că Heidi a murit" - Profimedia

Amy Walters, în vârstă de 24 de ani, şi partenerul său au fost în culmea fericirii când au aflat că vor avea un copil. Însă bucuria le-a dispărut rapid, după ce au aflat că fiica lor nu se dezvolta suficient.

"Nimic nu ne-a pregătit pentru vestea că Heidi a murit"

Femeia a fost dusă la Spitalul Wallsall Manor din Midlands, după ce a observat că bebeluşul nu se mai mişcă în uter. Amy a implorat medicii să-i inducă travaliul ca să o ajute să nască mai repede, însă i s-a spus că spitalul nu dispune de suficiente locuri. A fost trimisă acasă, însă s-a întors peste două zile, simţind că ceva nu este în regulă.

Din păcate, bebeluşul îşi pierduse deja viaţa, Amy fiind nevoită să nască ziua următoare. 

"După 35 de săptămâni am început să fiu îngrijorată, deoarece Heidi era considerată prea mică de către medici. Cu toate acestea, de fiecare dată când am încercat să pun problema aceasta la întâlnirile cu medicii, am simțit că nu am fost cu adevărat ascultată. După Anul Nou Știam în adâncul sufletului că ceva nu este în regulă."

"Acele două zile după ce a fost trimis acasă înainte de a mă întoarce la spital au fost îngrozitoare", și-a amintit ea. "Nimic nu ne-a pregătit pentru vestea că Heidi a murit. Am fost zdrobiți. Faptul că a trebuit să o nasc pe Heidi, ştiind că nu mai este în viaţă, a fost şi mai îngrozitor."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » O mamă din UK şi-a născut bebeluşul mort, după ce o maternitate a refuzat-o pe motiv că nu mai avea locuri disponibile. "Nimic nu ne-a pregătit pentru vestea că Heidi a murit"