Antena Meniu Search
x

O mamă româncă a avut nevoie de reconstrucţie facială, după ce soţul italian a snopit-o în bătaie, sub privirile fetiţei de 2 ani

O tânără româncă, în vârstă de 20 de ani, care locuieşte în localitatea Santa Marina, Italia, a fost lovită cu bestialitate chiar de soțul ei până a ajuns să fie desfigurată. Se pare că gestul extrem a fost făcut chiar sub privirile fetiţei lor în vârstă de 2 ani. 

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 18:20

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Urme de violenţă pe față, dar și pe întregul corp. Chipul distrus și umflat de la pumni și palme. Mai multe coaste rupte și vânătăi puternice. Acestea sunt condițiile în care trăia o tânără de 20 de ani originară din România. Bărbatul care a ajuns să o lovească într-un asemenea hal este chiar partenerul acesteia, un localnic în vârstă de 25 de ani, care conduce un magazin de pește.

Bătaia a avut loc chiar sub privirile fetiţei de 2 ani

Potrivit unei prime reconstituiri, se pare că între cei doi a izbucnit o ceartă în cursul zilei, în jurul orei 13.30, în casa în care locuia tânărul cuplu. Totul a evoluat rapid în cel mai rău mod posibil. Românca a fost bătută şi desfigurară chiar în fața fiicei de doar doi ani. Ţipetele puternice de durere au fost auzite până la vecini, iar unii dintre ei au chemat de urgenţă carabinerii, notează La Città di Salerno.

Oamenii legii sosiți la fața locului au înțeles imediat gravitatea situației în care se afla tânăra de 20 de ani, care prezenta diverse răni pe tot corpul. Italianul de 25 de ani a fost arestat și a fost chemată o ambulanță pentru tânăra mamă care se afla în stare gravă. Românca a fost operată de urgenţă pentru a-i reconstrui mandibula și pomeții. După atâtea lovituri primite, aceasta era de nerecunoscut.

În acest moment agresorul este reţinut la domiciliu la casa părinţilor săi şi urmează să se prezinte în faţa instanţei. Aceştia au fost cei care au avut grijă de fetiţa de doi ani. Cazul este investigat de Parchetul Vallo della Lucania condus de procurorul șef Antonio Ricci. Investigaţiile efectuate de anchetatori vor trebui să clarifice ce s-a întâmplat şi motivele care au declanşat scandalul monstru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » O mamă româncă a avut nevoie de reconstrucţie facială, după ce soţul italian a snopit-o în bătaie, sub privirile fetiţei de 2 ani