Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a ucis doi bebeluşi la o zi după ce i-a născut şi i-a ţinut în frigider ani de zile. Femeia de 30 de ani din Coreea de Sud mai are trei copii

Caz de-a dreptul şocant în Coreea de Sud. O mamă şi-a ucis doi bebeluşi la o zi de la naştere şi i-a ţinut în congelator ani de zile.

de Monica Palade

la 22.06.2023, 22:16

O mamă şi-a ucis doi bebeluşi la o zi după ce i-a născut şi i-a ţinut în frigider ani de zile. Femeia de 30 de ani din Coreea de Sud mai are trei copii - Shutterstock

Un oficial de la Poliția Provincială Gyeonggi Nambu a declarat pentru CNN că femeia, în vârstă de 30 de ani, a recunoscut că a ucis copiii și a spus că a făcut-o pentru că s-a confruntat cu dificultăți economice în a-și îngriji ceilalți trei copii, de 12, 10 și 8 ani.

I-a ucis la o zi de la naştere

Nou-născuții aveau doar o zi când au murit, a adăugat oficialul. Prima ei presupusă victimă a fost al patrulea copil, născut într-un spital, în noiembrie 2018. Poliția susține că a sugrumat-o pe fetiță a doua zi după naștere și a pus cadavrul în congelatorul casei ei. Este acuzată că a făcut același lucru cu cel de-al cincilea copil, un băiat născut în noiembrie 2019.

Soțul ei a spus că i s-a spus că micuţii au fost avortați și, prin urmare, nu știa despre presupusele crime, potrivit poliției. Cazul a ieșit la lumină în mai, când Consiliul de Audit și Inspecție al Guvernului a constatat că nașterile bebelușilor nu au fost niciodată înregistrate oficial, deși exista o evidență a nașterilor lor în spital.

Consiliul a notificat apoi Suwon City Hal, guvernul municipal, care a solicitat o anchetă de poliție după ce mama a refuzat o inspecție la fața locului. Pe 21 iunie, polițiștii au efectuat o operațiune de percheziție și sechestru în locuința femeii, în timpul căreia aceasta a mărturisit crimele, spune poliția.

Femeia urmează să fie audiată şi cel mai probabil va primi mandat de arestare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O mamă şi-a ucis doi bebeluşi la o zi după ce i-a născut şi i-a ţinut în frigider ani de zile. Femeia de 30 de ani din Coreea de Sud mai are trei copii