Antena Meniu Search
x

O prezentatoare de radio acuză că ar fi fost abuzată de bărbatul care a ucis-o pe Sarah Everard. Femeia spune că la acel moment, poliţiştii au râs de ea

Emma Wilson, o prezentatoare radio din Marea Britanie, cunoscută sub numele de Emma B a vorbit despre bărbatul care a omorât-o pe Sarah Everrd, fiind convinsă că este vorba despre acelaşi om care a abuzat-o în urmă cu 13 ani. Moderatoarea este cu atât mai revoltată cu cât poliţiştii au luat-o în râs atunci când aceasta a încercat să raporteze cazul.

de Redactia Observator

la 13.10.2021, 15:44

Prezentatoarea ar fi fost abuzată în urmă cu 13 ani
Prezentatoarea ar fi fost abuzată în urmă cu 13 ani - Twitter

În urma declaraţiilor făcute de prezentatoare, poliţiştii britanici au deschis o anchetă pentru a investiga dacă într-adevăr afirmaţiile sale sunt reale, relatează The Independent. Femeia susţine că incidentul a avut loc în Londra, în anul 2008 şi transmite că este convinsă că este vorba despre acelaşi ofiţer de poliţie care a răpit-o, a violat-o şi a ucis-o pe Everard, în primăvara acestui an. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a primit o condamnare pe viaţă pentru faptele pe care le-a comis.

Moderatoarea a povestit în cadrul unui program al postului Radio 4 că mergea pe stradă împreună cu copilul ei, moment în care a avut loc incidentul. De pe margine, agenţii de poliţie râdeau de ea, când aceasta a încercat să le povestească despre fapta bărbatului. "Sunt atât de sigură că a fost el. A fost agresiv şi a fost violent, nu a fost acel gen de personaj comic. A făcut totul intenţionat, calculat. Am simţit imediat că sunt în pericol", a spus femeia. Amintindu-şi momentul în care a încercat să raporteze incidentul poliţiştilor, ea a spus că aceştia nu au crezut-o. "Îmi amintesc că le-am spus clar şi aşteptam să acţioneze şa cum trebuie, dar ei au avut un răspuns evaziv".

Crima care a îngrozit Regatul

Moderatoarea a spus că le-a povestit soţului şi câtorva prieteni despre cele întâmplate, iar acum l-a cunoscut imediat pe agresor în momentul în care acesta a apărut la posturile de ştiri. "Am o fiică adolescentă care tocmai a plecat de acasă. Şi vreau să pot să îi spun fiicei mele că atunci când iese cu prietenii poate să o facă aşa cum simte ea mai bine, că poate purta tot ce îşi doreşte, că poate merge pe stradă cu încredere", a adăugat femeia.

Pe acelaşi subiect

Polițistul londonez, Wayne Couzens, în vârstă de 48 de ani, arestat în martie, s-a declarat vinovat pentru răpirea și violarea tinerei Sarah Everard. Femeia de 33 de ani a dispărut în sudul Londrei, pe 4 martie, când a comis greșeala de a se întoarce acasă pe jos, singură, de la prietenii ei. Era vorba despre aproximativ 50 de minute de mers pe jos.

Cadavrul ei a fost descoperit o săptămână mai târziu în pădurea de lângă Ashford, Kent. Couzens a fost arestat la mijlocul lunii martie în legătură cu moartea femeii al cărei caz a declanșat o emoție puternică în Londra.

Potrivit unui raport al poliţiei britanice, a mai fost înregistrată încă o plângere cu privire la un posibil atac al bărbatului. Ar fi vorba despre o femeie molestată în Kent, cu trei ani înainte ca fostul ofiţer să o ucidă pe Sarah Everard. Femeia susţine că se afla într-un bar, moment în care bărbatul a început să se apropie de ea, fără măsură. Poliţiştii continuă acum să urmărească anchetele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » O prezentatoare de radio acuză că ar fi fost abuzată de bărbatul care a ucis-o pe Sarah Everard. Femeia spune că la acel moment, poliţiştii au râs de ea