Antena Meniu Search
x

O regină a frumuseţii din Rusia a rămas desfigurată în urma unui tratament de 5.000$. "Nu mai pot închide ochii"

Iulia Tarasevich, o regină a frumuseții din Rusia, trăiește un coșmar după ce a fost supusă unei proceduri chirurgicale pentru îmbunătățirea aspectului fizic pentru care a plătit 5.600 de dolari. Femeia de 43 de ani voia să ascundă câteva semne ale îmbătrânirii, însă acum nu mai poate zâmbi sau închide ochii.  

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 17:22

O regină a frumuseţii din Rusia a rămas desfigurată în urma unui tratament de 5.000$. "Nu mai pot închide ochii"
O regină a frumuseţii din Rusia a rămas desfigurată în urma unui tratament de 5.000$. "Nu mai pot închide ochii" - Profimedia Images

Iulia a fost supusă unei seriii de intervenții într-o clinică din Krasnodar: un lifting facial, o blefaroplastie și liposucții, însă, în loc să se vindece, fața i s-a umflat.

“Am mers la ei cu o față frumoasă. Voiam doar mici retușuri, însă mi-am distrus sănătatea”. Mama a doi copii spune că a rămas desfigurată după liftingul facial. Iulia a fost operate de urgență, pentru a nu-și pierde vederea.

Echipa medical s-a apărat, spunând că pacienta are o problemă genetică rară, care îi forțează sistemul imunitar să-i atace țesutul de sub piele. 

“Am cicatrici pe obraji. Nu mai pot închide ochii, nu mai pot zâmbi”, a declarat Iulia, potrivit 7news.com.au

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » O regină a frumuseţii din Rusia a rămas desfigurată în urma unui tratament de 5.000$. "Nu mai pot închide ochii"