Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O regină a frumuseţii din Rusia a rămas desfigurată în urma unui tratament de 5.000$. "Nu mai pot închide ochii"

Iulia Tarasevich, o regină a frumuseții din Rusia, trăiește un coșmar după ce a fost supusă unei proceduri chirurgicale pentru îmbunătățirea aspectului fizic pentru care a plătit 5.600 de dolari. Femeia de 43 de ani voia să ascundă câteva semne ale îmbătrânirii, însă acum nu mai poate zâmbi sau închide ochii.  

de Redactia Observator

la 23.02.2022 , 17:22

O regină a frumuseţii din Rusia a rămas desfigurată în urma unui tratament de 5.000$. "Nu mai pot închide ochii"
O regină a frumuseţii din Rusia a rămas desfigurată în urma unui tratament de 5.000$. "Nu mai pot închide ochii" - Profimedia Images

Iulia a fost supusă unei seriii de intervenții într-o clinică din Krasnodar: un lifting facial, o blefaroplastie și liposucții, însă, în loc să se vindece, fața i s-a umflat.

“Am mers la ei cu o față frumoasă. Voiam doar mici retușuri, însă mi-am distrus sănătatea”. Mama a doi copii spune că a rămas desfigurată după liftingul facial. Iulia a fost operate de urgență, pentru a nu-și pierde vederea.

Echipa medical s-a apărat, spunând că pacienta are o problemă genetică rară, care îi forțează sistemul imunitar să-i atace țesutul de sub piele. 

Articolul continuă după reclamă

“Am cicatrici pe obraji. Nu mai pot închide ochii, nu mai pot zâmbi”, a declarat Iulia, potrivit 7news.com.au

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » O regină a frumuseţii din Rusia a rămas desfigurată în urma unui tratament de 5.000$. "Nu mai pot închide ochii"