Antena Meniu Search
x

O româncă de 30 de ani a sedus un bătrân din Italia pe care l-a convins să-i cumpere un apartament şi alte bunuri. Pensionarul ar fi cheltuit o adevărată avere

O româncă de 30 de ani din Italia este acuzată de familia unui bătrân că l-a sedus şi a obţinut un apartament de 250.000 de euro, dar şi bunuri de valoare. Femeia riscă acum să fie trimisă în judecată.

de Monica Palade

la 23.06.2023, 22:38

O româncă de 30 de ani a sedus un bătrân din Italia pe care l-a convins să-i cumpere un apartament şi alte bunuri. Pensionarul ar fi cheltuit o adevărată avere - Shutterstock

Tânăra este acuzată că l-a înşelat pe bâtrân pentru a obţine bunuri de valoare, printre care şi un apartament, în care românca ar fi locuit cu iubitul său, dar şi familia ei.

A cheltuit o avere pentru româncă

De cealaltă parte, conaţionala noastră se apără şi spune că toate aceste „daruri” le-a primit în timpul unei poveşti de iubire pe care cei doi ar fi trăit-o, scrie ilrestodelcarlino.it.

Familia bătrânului, un om de afaceri din Modena, susţine că omul a retras pentru româncă 250.000 de euro pentru achiziţia locuineţei şi că ar fi făcut retrageri dese de 40.000 de euro.

Iniţial, parchetul a cerut clasarea cazului, însă familia vrea să demonstreze că omul suferea de o boală degenerativă, care ar fi început să îi afecteze luciditatea chiar în perioada în care pensionarul trăia idila cu românca. Un judecător a cerut Parchetului să continue ancheta și a respins clasarea cazului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O româncă de 30 de ani a sedus un bătrân din Italia pe care l-a convins să-i cumpere un apartament şi alte bunuri. Pensionarul ar fi cheltuit o adevărată avere