Antena Meniu Search
x

O româncă dispărută fără urmă în Germania, după ce şi-a dus fetiţa la grădiniţă. Alexandra era însărcinată în opt luni

Dispariţie misterioasă a unei românce în Germania. Alexandra R, în vârstă de 39 de ani, stabilită în Nürnberg, era însărcinată în opt luni. Femeia a fost văzută ultima dată, vinerea trecută, când şi-a lăsat fiica adoptivă la grădiniţă.

de Monica Palade

la 16.12.2022, 10:33

O româncă dispărută fără urmă în Germania, după ce şi-a dus fetiţa la grădiniţă. Alexandra era însărcinată în opt luni - Poliţie

Din acel moment nimeni nu mai ştie nimic de tânără. Cum femeia nu şi-a luat niciun bun personal cu ea, anchetatorii înclină să creadă că este vorba de o răpire sau chiar crimă. Partenerul femeii a fost cel care a declarat-o dispărută, după ce românca nu a mai revenit la domiciliu, informează Bild.

A intrat parcă în pământ

„Anchetatorii privesc cazul cu mare suspiciune. Acest lucru sugerează că ea nu s-a ascuns voluntar, așa că a existat fie un accident, fie o crimă”, informează purtătorul de cuvânt al poliției, Michael Konrad. Cazul a fost preluată de echipa de criminalistică.

Alexandra R. a venit din România şi s-a stabilit în Germania încă din copilărie. Și-a adoptat fiica împreună cu fostul ei soț. Vecinii spun că între cei doi foşti parteneri scandalurile continuau. „Au fost adesea certuri cu fostul”. Alexandra R. lucra ca manager al unei sucursale Postbank, dar era deja în concediu de maternitate din cauza sarcinii avansate.

Cu o zi înainte de dispariţie, Alexandra a fost văzută de o vecină. „Părea complet normală. Sunt foarte îngrijorată și sper să se termine cu bine”.

Poliţiştii au făcut cercetări în zona din jurul locului de reședință cu câini de urmă, în cazul în care ar fi avut loc un accident. Căutarea nu a avut însă succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O româncă dispărută fără urmă în Germania, după ce şi-a dus fetiţa la grădiniţă. Alexandra era însărcinată în opt luni