Antena Meniu Search
x

Foto O rusoaică de 53 de ani s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, un tânăr de 22 de ani: "Relația noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt"

Caz șocant în Rusia. O femeie s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, după ce l-a crescut de la vârsta de 14 ani. Tânărul de 22 de ani și mama lui adoptivă, în vârstă de 53 de ani, spun că sunt îndrăgostiți până peste cap.

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 18:13

O rusoaică de 53 de ani s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, un tânăr de 22 de ani:
O rusoaică de 53 de ani s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, un tânăr de 22 de ani: - Instagram

Aisylu Chizhevskaya Mingalim, în vârstă de 53 de ani, din Tatarstan, Rusia, i-a șocat pe cei de la Protecția Copilului când au aflat că femeia s-a căsătorit cu Daniel Chizhevsky, în vârstă de 22 de ani. Ea l-a întâlnit prima dată pe Daniel când avea doar 13 ani și lucra ca profesor de canto la orfelinatul său, potrivitt DailyMail.

Aisylu l-a adoptat apoi și l-a crescut de la vârsta de 14 ani. Dar doar opt ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit. De atunci, Protecția Copilului a decis să-i ia de sub tutela ceilalți copiii adoptive.

Cei doi spun că sunt suflete pereche

„Relația noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt. Suntem pe aceeași lungime de undă', a spus ea presei locale. Mama și fiul ei adoptiv s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii la un restaurant din Kazan săptămâna trecută. Oficialii pentru protecția copilului i-au luat de lângă ea pe ceilalți cinci copii adoptați ai lui Aisylu, un băiat și patru fete. Mama adoptivă a contestat decizia, copiii ar fi fost plasați în case de îngrijire sau dați înapoi rudelor lor biologice. Își dorește copiii înapoi în grija ei, astfel încât toți - inclusiv fratele lor adoptiv devenit acum tată vitreg - să poată fugi în Moscova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O rusoaică de 53 de ani s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, un tânăr de 22 de ani: "Relația noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt"