Antena Meniu Search
x

Foto O tânără de 19 ani a fost lăsată să moară într-o cadă plină cu acid. Iubitul din Pakistan, principalul suspect: ''Era un suflet atât de frumos''

Crima care a îngrozit o întreagă comunitate. O tânără de 19 ani ar fi fost lăsată să moară într-o cadă plină cu acid. Tragedia a avut loc în vestul orașului Sydney.

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 09:59

O tânără de 19 ani a fost lăsată să moară într-o cadă plină cu acid
O tânără de 19 ani a fost lăsată să moară într-o cadă plină cu acid - Daily Mail

Bărbatul acuzat de moartea tinerei, pe numele său Meraj Zafar, ar fi ucis-o ca mai apoi să-i arunce corpul într-o cadă plină de acid. Rămășițele lui Aminah Hayat, în vârstă de 19 ani, au fost găsite în baia cuplului, duminică, în care pe care o împărțeau în North Parramatta, în vestul orașului Sydney.

Potrivit informaţiilor, cuplul s-ar fi căsătorit recent cu doar câteva săptămâni înainte de moartea ei îngrozitoare. Documentele urmăririi penale arată că poliția crede că aceasta a fost ucisă sâmbătă între prânz și ora 17 - cu mai mult de 24 de ore înainte ca poliția să-i găsească cadavrul.

Detectivii au lansat o operaţiune de urmărire pentru Zafar, în vârstă de 20 de ani, care a fost văzut fugind de la fața locului, în camionul său. Ulterior, s-a predat poliției luni și a fost acuzat de uciderea ei, conform Daily Mail

Familiile celor doi nu erau de acord cu relaţia

Pe acelaşi subiect

Tânăra ar fi sosit în Australia în urmă cu câteva luni, înainte de a-și întâlni presupusul ucigaș și de a se căsători cu el. Se spune că povestea de dragoste a supărat ambele familii ale îndrăgostiților, după ce aceștia și-au dezvăluit planurile de căsătorie, potrivit NewsCorp.

Localnicii și-au amintit-o pe Aminah ca fiind o vecină ideală, dar rareori vorbeau cu ea: ''Este o veste groaznică. Era un suflet atât de frumos''. Zafar le-a spus vecinilor că este din Pakistan, dar au spus că engleza lui este excelentă. Pe lângă camioneta lui, aceştia au spus că bărbatul deținea și un BMW negru, care ar fi fost percheziționat de detectivi.

Avocatul apărării nu a solicitat eliberarea pe cauțiune în numele lui Zafar la tribunal, dar oricum a fost refuzată în mod oficial de către magistratul Shane McAnulty. Nu se știe dacă acuzatul va solicita eliberarea pe cauțiune atunci când cazul va fi reluat la Tribunalul Parramatta pe 5 aprilie. El a spus că nu poate comenta dacă acuzatul a suferit răni sau dacă a avut sprijinul membrilor familiei. De asemenea, avocatul acuzatului nu a confirmat dacă este căsătorit cu Aminah Hayat sau dacă era doar iubitul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O tânără de 19 ani a fost lăsată să moară într-o cadă plină cu acid. Iubitul din Pakistan, principalul suspect: ''Era un suflet atât de frumos''