Antena Meniu Search
x

O tânără de 19 ani s-a prăbușit în duș și a murit subit, la câteva momente după ce i-a spus mătușii: ''Sunt bine!'' Era în vacanţă la Paris

O adolescentă britanică s-a prăbușit în duș și a murit, în timp ce își vizita mătușa la Paris, la câteva momente după ce i-a spus că se simte bine.  Rhea Hourigan, în vârstă de 19 ani, a suferit un stop cardiac misterios, a cărui cauză rămâne necunoscută, în timp ce se pregătea de culcare.

de Redactia Observator

la 05.05.2023, 18:50

O tânără de 19 ani s-a prăbușit în duș și a murit, la câteva momente după ce i-a spus mătușii
O tânără de 19 ani s-a prăbușit în duș și a murit, la câteva momente după ce i-a spus mătușii - GoFundMe

Studentă la Universitatea Durham, Rhea parcă ''înflorise'' înainte de moartea ei subită și hotărâse să călătorească la Paris după câteva zile petrecute acasă în Birmingham, în timpul sărbătorilor de Paște.  Adolescenta aparent sănătoasă fusese toată ziua pe afară, înainte să izbucnească o tragedie. Mama cu inima zdrobită a spus că singurul ei confort a fost că fiica ei ''nu a suferit''.

Paramedicii au încercat în zadar să o salveze

Paramedicii s-au grăbit la fața locului unde, în ciuda eforturilor lor, viața lui Rhea nu a putut fi salvată. Ea a fost declarată moartă la primele ore ale zilei de 29 aprilie, potrivit unei pagini de strângere de fonduri.  Cauza stopului cardiac al adolescentei încă nu este clară o săptămână mai târziu, rapoartele spunând că nu se știa că aceasta ar fi suferit de vreo afecțiune și că nu există antecedente de insuficiență cardiacă în familia ei.

Mama lui Rhea, Jo, a adus un omagiu fiicei sale pe Facebook, spunând: ''Avea atât de multe planuri, vise și aspirații, era steaua noastră strălucitoare. Singura noastră mângâiere este că a fost atât de fericită și a avut o zi atât de strălucitoare, văzând obiectivele Parisului, încât nu ar fi știut ce s-a întâmplat și nu a suferit''.

Polly Townhill, o prietenă apropiată a lui Jo, a declarat pentru The Mirror că mătușa fetei a fost îngrijorată după ce nepoata ei a stat mult prea mult timp în baie. Familia lui Rhea a călătorit în Franța după ce a aflat despre moartea ei și de atunci s-a întors acasă, corpul ei rămânând acolo înainte de autopsia de săptămâna viitoare, potrivit unui prieten de familie. Se speră că cadavrul lui Rhea va fi repatriat la scurt timp după finalizarea autopsiei, notează Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O tânără de 19 ani s-a prăbușit în duș și a murit subit, la câteva momente după ce i-a spus mătușii: ''Sunt bine!'' Era în vacanţă la Paris