Antena Meniu Search
x

O tânără de 22 de ani din SUA și-a înjunghiat bunicul în față, după ce acesta a rugat-o să facă duș

Caz șocant în SUA. O tânără de 22 de ani și-a înjunghiat bunicul în față, după ce acesta „a rugat-o să facă duș”.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 15:34

O tânără de 22 de ani din SUA și-a înjunghiat bunicul în față, după ce acesta a rugat-o să facă un duș
O tânără de 22 de ani din SUA și-a înjunghiat bunicul în față, după ce acesta a rugat-o să facă un duș - Caddo Parish Sheriff's Office

Carrington Harris, în vârstă de 22 de ani, a fost arestată după ce o anchetă a dezvăluit că și-a înjunghiat bunicul în față în urma unui conflict pe tema obiceiurilor ei de igienă personală. Totul a avut loc în apartamentul în care locuiau, în Keithville, chiar la sud de Shreveport, potrivit Mirror.

Și-a înjunghiat bunicul pentru că a rugat-o să facă duș

Potrivit anchetei, tânăra și bunicii ei au început să se certe după ce i-au cerut să facă duș. Tânăra și-a ieșit din fire și a început să distrugă lucrurile din casă. În timp ce bunicii ei încercau să o liniștească și să o imobilizeze, tânăra a reușit sp scape și a luat un cuțit din bucătărie. Apoi, fără să ezite, și-a înjunghiat iubitul.

Carrington a fugit apoi din casă și s-a ascuns în pădure. Ea a fost găsită câteva ore mai târziu, ascunzându-se în spatele unei case din apropiere. Bunicul ei a fost transportat imediat la spital, însă deocamdată nu se cunoaște starea lui de sănătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O tânără de 22 de ani din SUA și-a înjunghiat bunicul în față, după ce acesta a rugat-o să facă duș