Antena Meniu Search
x

O tânără de 22 de ani și-a filmat, din întâmplare, ultimele clipe din viață. Avionul în care se afla s-a prăbușit, în Turcia

O tânără și-a filmat, fără să aibă habar, ultimele momente din viață, înainte să moară într-un avion care s-a prăbușit și a explodat.

de Redactia Observator

la 06.12.2022, 17:28

Avionul în care se afla s-a prăbușit, în Turcia
O tânără de 22 de ani și-a fillant, din întâmplare, ultimele clipe din viață. Avionul în care se afla s-a prăbușit, în Turcia - Mirror

Două persoane au murit după ce un avion cu două locuri s-a prăbușit în Osmangazi, provincia Bursa, nord-vestul Turciei. Burcu Saglam, în vârstă de 22 de ani, și-a surprins ultimele momente din viață la bordul avionului, relatează Mirror.

Pilotul avionului, Hakan Koksal, în vârstă de 54 de ani, ar fi decolat din Pamukova, provincia Sakarya, Turcia, la ora 15:13 joia trecută, 1 decembrie. Imaginile realizate de Burcu arată avionul pe pistă, cu doar câteva clipe înainte de decolare. Zborul a părut în regulă până când dezastrul a avut loc la ora 15:32.

Tânăra le-a spus părinților că pleacă de acasă în căutarea unui loc de muncă

Avionul zbura la o altitudine de 1.200 de metri, iar comunicarea s-a pierdut brusc. În mod tragic, avionul cu un singur motor a tăiat o linie electrică cu aripa, înainte să se prăbușească, în flăcări. Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă de salvare. Au găsit cadavrele femeii și al președintelui Asociației Aviației Sportive Yunuseli, Hakan.

Primarul Bursei, Alinur Aktas, a spus că se crede că una dintre victime a murit când avionul a luat foc după ce aripa sa a lovit o linie electrică aeriană de înaltă tensiune la Centrala electrică a ciclului de gaze naturale Ovaakca. Celălaltă victimă, a spus el, ar fi fost aruncată din avion în momentul impactului. El a confirmat însă că nimeni de la sol nu a fost rănit. Potrivit presei locale, tânăra le-a spus părinților că pleacă de acasă în căutarea unui loc de muncă. Dar nu au știut că ea se afla în acel avion până când au fost informați de moartea ei de către autorități.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O tânără de 22 de ani și-a filmat, din întâmplare, ultimele clipe din viață. Avionul în care se afla s-a prăbușit, în Turcia