Antena Meniu Search
x

O tânără de 23 de ani a murit după ce a fost lovită în gât cu o sticlă de bere, în faţa stadionului din Sao Paulo. Venise la un meci de fotbal

Tragedie cumplită înainte de un meci de fotbal, în Brazilia. O tânără a murit, după ce a fost lovită în gât de o sticlă de bere.

de Redactia Observator

la 11.07.2023, 12:13

- Facebook

O tânără care urma să asiste la un meci de fotbal din Brazilia a murit după ce a fost lovită în gât cu o sticlă de bere. Incidentul a avut loc în fața stadionului din Sao Paulo, iar femeia a murit la spital după două zile.

Tânăra a murit la scurt timp, din cauza rănilor grave

Gabriela Anelli, în vârstă de 23 de ani, a suferit două atacuri de cord după ce a fost lovită în fața stadionului, în timp ce aștepta să intre în arenă. Potrivit fratelui ei, Felipe, aceasta a fost dusă la spital și operată, însă a murit două zile mai târziu, potrivit Mediafax.

Clubul de fotbal Palmeiras, care joacă pe stadionul din Sao Paulo, a anunțat pe rețelele de socializare că „nu poate accepta ca o femeie în vârstă de 23 de ani să fie victima barbariei într-un loc care ar trebui să fie pentru divertisment".

Clubul a adăugat că dorește ca poliția să investigheze cele întâmplate, deoarece „afectează imaginea fotbalului brazilian".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O tânără de 23 de ani a murit după ce a fost lovită în gât cu o sticlă de bere, în faţa stadionului din Sao Paulo. Venise la un meci de fotbal