Antena Meniu Search
x

O tânără de 23 de ani s-a deghizat în asistentă şi a încercat să fure un bebeluş din spital. Minute bune s-a plimbat prin camerele mamelor

O femeie din California a fost acuzată de tentativă de răpire, după ce s-a dat drept asistentă și s-a furișat într-un spital unde a încercat să fure un nou-născut înainte de a fugi. Jesenea Miron, în vârstă de 23 de ani, din Moreno Valley, a fost arestată vineri.

de Redactia Observator

la 21.07.2022, 10:03

O tânără de 23 de ani s-a deghizat în asistentă şi a încercat să fure un bebeluş din spital
O tânără de 23 de ani s-a deghizat în asistentă şi a încercat să fure un bebeluş din spital - Riverside University Health System; Riverside County Sheriff

Femeia de 23 de ani a fost arestată, după ce ar fi încercat să fure un bebeluș de la Centrul Medical Riverside cu o zi înainte, în jurul orei 10.30, potrivit biroului șerifului. Se pare că aceasta s-a îmbrăcat ca o asistentă pentru a avea acces în interiorul secției. Minute bune a mers prin camerele pacienţilor. Miron a încercat apoi să ia un copil, dar a fost confruntată de personalul spitalului, care a contactat paza. 

Femeia le-a mărturisit poliţiştilor că îi este uşor să fure un bebeluş

Până în acest moment, nu se știe dacă femeia a vizat un anumit copil sau a fost ales la întâmplare. Când au sosit forțele de ordine, ea fugise deja de la fața locului. Potrivit poliției, a fost reținută la casa ei de pe strada Weber. În interiorul locuinței au fost găsite amai multe ''obiecte cu valoare probatorie''. Potrivit documentelor judecătorești, obținute de Fox 11, Miron a spus autorităților că pentru ea este ''uşor'' să fure un copil, iar ofițerii ar fi găsit ecografii de la alte două spitale.  

Suspecta a fost dusă la Centrul de Detenție Robert Presley, iar cauțiunea se ridică la un milion de dolari. Este așteptată să apară în instanță marți.  Ancheta este curs de desfășurare, în timp ce autoritățile încearcă să stabilească modul în care tânăra a reușit să intre în secție fără să atragă atenţia angajaţilor. 

CEO-ul unităţii medicale, Jennifer Cruikshank, a declarat că sistemul spitalicesc ''are mai multe straturi când vine vorba despre securitate, pentru a proteja siguranța și bunăstarea pacienților și a personalului'', însă problema va fi investigată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O tânără de 23 de ani s-a deghizat în asistentă şi a încercat să fure un bebeluş din spital. Minute bune s-a plimbat prin camerele mamelor