Antena Meniu Search
x

Foto O tânără de 24 de ani, ''frumoasă şi iubită de mulți'', s-a sinucis din cauza stresului de la muncă, după o dispută cu şeful ei, în Anglia

O tânără care se simţea rău atunci când se gândea că trebuie să meargă la muncă, în urma unei dispute cu șeful ei, a decis să îşi pună capăt vieţii, potrivit raportelor poliţiei. Incidentul a avut loc în Anglia.

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 15:48

Tânăra suferea de depresie şi lua pastile pentru a scăpa de starea de anxietate
Tânăra suferea de depresie şi lua pastile pentru a scăpa de starea de anxietate - Facebook

Chloe English, în vârstă de 24 de ani, din Brighouse, lucra într-un centru de call center și urma să se căsătorească în momentul în care a decis să-şi ia viața. A murit instantaneu când a căzut de pe North Bridge, un pod victorian din fier și piatră, pe 14 mai.

Asistentul medicului legist, Ian Pears, a găsit dovezi de la medicul ei de familie cu privire la faptul că femeia suferise de anxietate și depresie și că a luat o supradoză de medicamente în 2018, potrivit Examiner Live. Medicul său de familie a declarat instanței: ''Se pare că era foarte stresată la locul de muncă și că a formulat o plângere împotriva liderului echipei și a simțit că relația s-a destrămat. A simțit că munca îi înrăutățește anxietatea''.

Chloe luat pastile pentru tratarea depresiei. Cu toate acestea, doctorul i-a explicat că pe termen scurt nivelurile de anxietate s-ar putea să crească și să treacă chiar două-trei săptămâni până să observe vreun beneficiu. El a mai adăugat că îi pare foarte rău să afle despre moartea ei.

Mesaje emoţionante din partea celor dragi

Tatăl ei, Richard English, a spus că fiica sa era o persoană foarte grijulie, care iubea animalele și era excelentă în rezolvarea problemelor clienților la firma la care lucra. El a spus că anxietatea și depresia ei au fost ''agravate de lockdown și de izolare'', notează Mirror

După moartea ei, domnul English a scris: ''Fata mea frumoasă, mi se rupe inima să cred că nu te voi mai vedea niciodată în lumea asta''. În timp ce o altă prietenă a scris pe contul ei de Facebook: "Nu-mi vine să cred că scriu acest lucru, încă nu simt că e real. Ai fost o fată frumoasă, iubită de atât de mulți. Îmi va fi dor de tine. Voi prețui toate amintirile pe care le-am avut."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O tânără de 24 de ani, ''frumoasă şi iubită de mulți'', s-a sinucis din cauza stresului de la muncă, după o dispută cu şeful ei, în Anglia