Antena Meniu Search
x

O tânără de 25 de ani, gardian în penitenciar, condamnată la închisoare după ce a trimis poze indecente unui deţinut. Bărbatul îi oferea sume uriaşe

O polițistă, gardian în penitenciar, a fost condamnată la închisoare, după ce a trimis fotografii indecente unui deținut. Bărbatul i-ar fi oferit acesteia diverse sume de bani, cu care femeia ducea o viață de lux. 

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 17:13

Bărbatul îi oferea sume uriaşe
O tânără de 25 de ani, gardian în penitenciar, condamnată la închisoare după ce a trimis poze indecente unui deţinut - Shutterstock

Rachel Martin, 25 de ani, a lucrat la HMP Guys Marsh și a recunoscut că are o relație „emoțională sau intima” cu deținutul Raymond Abraham. Cei doi ar fi avut o relație 1 noiembrie 2020 – 8 martie 2021, timp în care femeia i-ar fi trimis prizonierului mii de mesaje și fotografii de „natura explicită”. De asemenea, polițsta i-ar fi trimis mai multe pachete care includeau, printre altele, haine de designer și lenjerie intimă de damă, potrivit The Sun.

Potrivit anchetei, femeia ar fi primit peste 14.500 de dolari de la Raymond. Aceasta i-a spui unui prieten „Ray îmi plătește toate facturile atâta timp cât am nevoie”.

Rachel a cheltuit, de asemenea, o sumă enormă de bani pe haine

Rachel a cheltuit, de asemenea, o sumă enormă pe haine și produse electronice. În urma unei percheziții la casa acesteia, polițiștii au confiscat un telefon mobil, două stick-uri USB și un card de memorie pe care se aflau poze indecente cu femeia. De asemenea, autoritățile au găsit și lenjerie de damă sub perna prizonierului.

Femeia și-a dat demisia pe 8 februarie, dar relația lor a fost reluată. A fost apoi arestată la 1 aprilie 2021. Când casa ei a fost percheziționată, poliția a găsit 3.000 de lire sterline în numerar, chitanțe pentru pantofi și o serie de alte „materiale de mare valoare”.

Raymond Abraham, care avea 40 de ani la momentul în care a început relația, avea „antecedente penale semnificative” În acel moment, ispășește o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru rolul său într-un grup care spărgea ATM-uri. Femeia a recunoscut faptele și a fost condamnată la 16 luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O tânără de 25 de ani, gardian în penitenciar, condamnată la închisoare după ce a trimis poze indecente unui deţinut. Bărbatul îi oferea sume uriaşe