Antena Meniu Search
x

O tânără din Turcia și-a ucis iubitul, după ce l-a bătut cu un picior de scaun și l-a strangulat cu o pereche de dresuri. L-a îngropat apoi într-o pădure, cu ajutorul tatălui

O femeie din Turcia este acuzată și-a ucis iubitul după ce l-a bătut cu un picior de la scaun, iar apoi l-a strangulat cu o pereche de dresuri. După ce a comis crima, l-a îngropat pe bărbat într-o pădure, ajutată de tatăl ei.

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 00:04

L-a îngropat apoi într-o pădure, cu ajutorul tatălui
O tânără din Turcia și-a ucis iubitul, după ce l-a bătut cu un picior de scaun și l-a strangulat cu o pereche de dresuri - Facebook / Seçil Çiftçi

Secil Ciftci, o câtăreață turcă, l-ar fi ucis pe Semih Sevgi, apoi, pentru a-și ascunde fapta, l-ar fi îngropat pe acesta într-o pădure, cu ajutorul tatălui ei. O autopsie a descoperit că Semih a suferit fracturi fatale. Bărbatul a fost lovit cu o sticlă în cap, apoi femeia i-a rupt o mână și un picior cu un picior de scaun. În final, pentru a se asigura că-și duce la bun sfârșit „misiunea”, femeia l-a strâns de gât cu o pereche de dresuri, până când Semih și-a dat ultima suflare, relatează Mirror.

L-a bătut cu un picior de scaun, apoi l-a strangulat până la moarte cu o pereche de dresuri

Secil a mărturisit poliției din Istanbul cei doi s-au certat și că aceasta l-a lovit în mod repetat cu un picior de scaun metalic rupt. Tatăl ei, care ar fi ajutat-o ​​să lege și să îngroape cadavrul lui Semih, a fost de asemenea arestat. Institutul de Medicină Legală din Turcia a declarat că decesul victimei s-a produs ca urmare a „fracturilor faciale, ale craniului, hemoragiei cerebrale și strangulare”.

Raportul autopsiei a mai arătat că bărbatul a suferit o ruptură de braț și picior stâng. El a suferit, de asemenea, sângerare a creierului și a fost ulterior ucis prin strangulare. Trupul victimei, identificat după amprentele sale, a fost găsit de o familie care culegea ciuperci în pădurea din cartierul Sancaktepe, din orașul Istanbul, în luna ianuarie a acestui an.

„L-am lovit de multe ori cu piciorul de fier rupt al scaunului, pe măsură ce discuția a degenerat. Când a murit, i-am cerut ajutorul tatălui meu. Am îngropat cadavrul cu mâinile și picioarele legate", a mărturisit femeia în fața autorităților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O tânără din Turcia și-a ucis iubitul, după ce l-a bătut cu un picior de scaun și l-a strangulat cu o pereche de dresuri. L-a îngropat apoi într-o pădure, cu ajutorul tatălui