Antena Meniu Search
x

O tânără și soțul ei au murit de Covid la două săptămâni distanță unul de celălalt, în California. Au lăsat în urmă 5 copii

O tânără de 37 de ani și soțul ei în vârstă de 38 de ani au murit de Covid la două săptămâni distanță unul de celălalt, în California. Daniel și Davy, părinții a cinci copii, s-au îmbolnăvit în vacanță și au sfârșit în urma complicațiilor rezultate după infectarea cu varianta Delta de coronavirus. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.09.2021, 14:53

O tânără și soțul ei au murit de Covid la două săptămâni distanță unul de celălalt, în California. Au lăsat în urmă 5 copii - gofundme.com

Potrivit publicației Il Messaggero, Davy era asistentă moașă și a murit luna trecută, la o săptămână după ce a născut o fetiță. Soțul ei, Daniel, a încetat din viață paisprezece zile mai târziu. Cel mai mare dintre cei cinci copii, acum orfani, are șapte ani. 

Atât tatăl, cât și mama nu fuseseră vaccinați împotriva Covid. 

Tânăra mamă a murit de Covid după ce a născut

Daniel Macias, în vârstă de 38 de ani, a fost educator în districtul școlar unificat Rialto din sudul Californiei. El și soția sa Davy Macias, asistentă medicală în secția de obstetrică de la Centrul Medical Kaiser Fontana, și-au dus familia într-o vacanță la sfârșitul lunii iulie, încheind călătoria într-un parc acvatic din ținutul Orange. 

Pe acelaşi subiect

La scurt timp, femeia, care era însărcinată, a fost internată de urgență în secția Covid. Soțul ei și-a început lupta cu boala câteva zile mai târziu.

Tânăra a născut un băiețel cu șase săptămâni înainte de termen. Opt zile mai târziu, pe 26 august, femeia a murit. Avea 37 de ani. Fratele, Vong Serey, a declarat într-un interviu că sora lui nu a fost vaccinată și că era destul de reticentă în a face acest lucru, pentru că era însărcinată. 

Soțul femeii a încetat din viață paisprezece zile mai târziu.

În urma lor, Daniel și Davy au lăsat cinci copii orfani: un nou născut și frații lui de 2, 3, 5 și 7 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » O tânără și soțul ei au murit de Covid la două săptămâni distanță unul de celălalt, în California. Au lăsat în urmă 5 copii