Antena Meniu Search
x

O fetiţă de patru ani a murit în somn, la o zi după ce ea şi mama ei au fost testate pozitiv la Covid-19, în Statele Unite ale Americii

O fetiţă de patru ani a murit în somn, în Statele Unite ale Americii, la o zi după ce ea şi mama ei au fost descoperite ca fiind infectate cu Covid-19.

de Redactia Observator

la 11.09.2021, 14:34

Fetiţa a murit la doar câteva ore după ce a primit pastile specifice pentru combaterea stării febrile
Fetiţa a murit la doar câteva ore după ce a primit pastile specifice pentru combaterea stării febrile - Facebook via Mirror Online
  • Mama fetiţei nu se vaccinase anti-Covid-19.

Tragedia s-a petrecut în Galveston, Texas, victima fiind identificată drept Kali Cook, o fetiţă de numai patru ani. Conform Mirror Online, după decesul micuţei, mama fetiţei a recunoscut că a fost în permanenţă o antivaccinistă, dar acum regretă că s-a opus vaccinării anti-Covid-19.

Autorităţile locale au precizat că micuţa Kali este primul minor de până în 10 ani care moare de Covid-19 în zona oraşului Galveston şi, deci, cea mai mică victimă făcută de Covid-19 în zona oraşului respectiv. Mama micuţei Kali a transmis un mesaj tulburător: "Suntem distruşi şi pierduţi. Nu ne dăm seama cum o să putem supravieţui fără strălucirea ei".

Micuţa ar fi murit la doar câteva ore după ce a primit pastile pentru combaterea stării febrile

Karra Harwood, mama micuţei, recunoaşte că întreaga familie s-a opus, iniţial, vaccinării anti-Covid-19, iar acum regretă decizia luată. Mama micuţei a povestit că întreaga familie era în carantină, după ce ea a fost testată pozitiv la Covid-19, dar că a încercat să stea departe de micuţă, pentru ca fetiţa să nu se infecteze şi ea.

În noaptea de luni spre marţi, însă, Kali a făcut febră, iar ea i-a dat pastile specifice pentru o asemenea situaţie. Totuşi, infecţia a evoluat galopant în cazul fetiţei, astfel că micuţa Kali murea după doar câteva ore, în somn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O fetiţă de patru ani a murit în somn, la o zi după ce ea şi mama ei au fost testate pozitiv la Covid-19, în Statele Unite ale Americii