Antena Meniu Search
x

Foto O tânără, violată de un bărbat de pe Tinder, în UK. I-a pus ceva în băutură și a mințit-o că au avut o aventură: "Foarte traumatizant"

O femeie din Londra a fost violată de partenerul ei de pe Tinder, care a pretins apoi că au avut o aventură de o noapte. Tânăra le-a mărturisit tuturor clipele grele prin care a trecut, după ce a fost abuzată.

de Cristina Cruceru

la 15.01.2023, 14:03

O tânăra, violată de un bărbat de pe Tinder, în UK. I-a pus ceva în băutură și a mințit-o că au avut o aventură
O tânăra, violată de un bărbat de pe Tinder, în UK. I-a pus ceva în băutură și a mințit-o că au avut o aventură - Profimedia, Shutterstock

Zoe Rosi a mărturisit că s-a trezit cu un "sentiment îngrozitor în suflet" într-o dimineață, când și-a dat seama că atât ea, cât și presupusul ei atacator erau dezbrăcați. Femeia a recunoscut că a băut doar două pahare de vin în noaptea precedentă la un club, înainte de a leșina, asta pentru că partenerul ei i-a pus ceva în băutură, spune ea, potrivit TheSun.

Bărbatul ar fi scos-o din club, pentru a lua aer, când vederea ei a devenit încețoșată. Agresorul a urcat-o într-un taxi, i-a dat șoferului bani și s-a purtat ca și cum ar fi avut grijă de ea, pentru că era beată. Ultimul lucru pe care și-l amintește este că se afla în dormitorul ei.

Zoe a declarat: "M-am trezit în dimineața următoare și el era întins lângă mine. Se purta ca și cum am fi avut doar o aventură de o noapte, era doar un pic rușinat și s-a ridicat și a plecat repede. Știam că am făcut sex, eram amândoi dezbrăcați. Îmi amintesc doar că m-am gândit ce naiba s-a întâmplat? Am simțit un sentiment oribil de întuneric în interior, ca și cum ceva era foarte greșit. Dar nu știam cu adevărat dacă era ceva greșit, mă gândeam că poate că m-am îmbătat prea tare și poate că e vina mea".

"Știam că eram prea beată ca să fi fost de acrod cu așa ceva. Și de aceea mă simțeam destul de vinovată în legătură cu asta. Știam că ceva era în neregulă, foarte în neregulă, dar nu voiam să recunosc. Nu am vrut să mă gândesc că am fost violată, pentru că asta este foarte traumatizant. Se purta ca și cum am fi avut doar o aventură de o noapte, era doar puțin rușinat și s-a ridicat și a plecat repede", a mai povestit femeia.

Pe acelaşi subiect

Zoe a spus că bărbatul părea "umil și normal" atunci când s-au potrivit pe Tinder, dar avea niște selfie-uri de la sala de sport care îl făceau să pară "un pic vanitos".

El i-a mărturisit că iubește să citească, iar în cele din urmă, Zoe a acceptat să iasă la întâlnire cu el. Asta pentru că femeia este, cu adevărat, o romancieră. A început să se simtă "foarte beată și fără chef" la al doilea pahar de vin, ceea ce era neobișnuit pentru ea.

A reușit să scrie o carte despre incidentul, care a marcat-o

Aceasta a mai povestit: "Am crezut că pot să mi-l scot din minte, dar nu a fost atât de ușor - după aceea am început să mă simt violată și stima de sine a scăzut foarte mult pentru că mă gândeam că sunt doar o persoană fără valoare pe care nimeni nu o respectă și de care bărbații se pot folosi pur și simplu. Tipul mi-a trimis mesaje de câteva ori după aceea, fără să îmi ceară să ne întâlnim, ci prefăcându-se că totul era normal".

"Când m-am întors pe aplicația Tinder, după ce s-a întâmplat, m-am simțit ca un miel la abator, a fost ca și cum m-aș fi automutilat. Sunt o mulțime de tipi dubioși pe acolo, se prefac că sunt pe Uber Eats și comandă o pizza și te invită să vii la ei acasă pentru o întâlnire - nici măcar nu mă cunoști, de ce aș face asta? M-a făcut să îmi pierd încrederea în bărbați. Cred că oamenii ar trebui să fie prieteni înainte de a deveni altceva. Acum cred că este un lucru bun să ai o întâlnire în timpul zilei, fără alcool, doar o cafea și o plimbare, iar dacă un tip este decent și chiar vrea să te cunoască, ar fi total în regulă cu asta".

De atunci, Zoe a scris romanul Pretty Evil, în urma violului din 2018. Zoe a declarat că s-a simțit norocoasă că a putut folosi scrisul ca o ieșire pentru a procesa ceea ce i s-a făcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O tânără, violată de un bărbat de pe Tinder, în UK. I-a pus ceva în băutură și a mințit-o că au avut o aventură: "Foarte traumatizant"