Antena Meniu Search
x

O vedetă riscă ani grei de închisoare pentru utilizarea unui site de socializare, în Rusia

Veronika Loginova, o vedetă din Rusia, riscă să fie condamnată la ani grei de închisoare pentru că a utilizat un renumit site de socializare.

de Redactia Observator

la 21.09.2022, 17:33

Vedeta din Rusia obişnuieşte să dea sfaturi pentru înfrumuseţare prin intermediul siteului de socializare
Vedeta din Rusia obişnuieşte să dea sfaturi pentru înfrumuseţare prin intermediul siteului de socializare - Veronika Loginova via Metro Online
  • Tânăra de 18 ani, din Rusia, este dispusă să lupte pentru a-şi demonstra nevinovăţia.

Veronika are 18 ani şi obişnuia să folosească renumitul site de socializare pentru a da sfaturi de înfrumuseţare şi pentru a promova diferite produse. Astfel a ajuns să aibă sute de mii de urmăritori.

Conform Metro Online, succesul avut de Veronika a atras atenţia unor procurori care au ajuns să o acuze de extremism, respectiv că prin acţiunile ei încurajează tinerii să utilizeze diferite site-uri de socializare, lucru greu de conceput în Rusia.

Vedeta din Rusia luptă pentru a-şi demonstra nevinovăţia

Veronika şi-a avertizat urmăritorii şi a precizat că "aşa ceva i se poate întâmpla oricui din Rusia, în ziua de astăzi. Un procuror poate să vină oricând la uşa ta. Nu am abordat niciodată un subiect care să ţină de politică şi totuşi iată că acum risc să fiu condamnată la şase ani de închisoare pentru că deţin un cont pe un site de socializare".

În ciuda vârstei fragede, Veronika anunţă că este dispusă să lupte pentru a-şi demonstra nevinovăţia şi că "din fericire am susţinerea celor care îşi dau seama că o asemenea situaţie nu este una normală".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O vedetă riscă ani grei de închisoare pentru utilizarea unui site de socializare, în Rusia