Antena Meniu Search
x

Închisoare pe viaţă pentru bărbatul care şi-a înjunghiat mortal vecinul, din cauza zgomotului pe care îl făcea cu motocicleta, în Anglia

Jamie Crosbie, un bărbat de 48 de ani, din Anglia, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce şi-a înjunghiat mortal vecinul din cauza zgomotului pe care acesta îl făcea cu motocicleta.

de Redactia Observator

la 21.09.2022, 16:57

Bărbatul din Anglia şi-a ucis vecinul înjunghiindu-l de 17 ori
Bărbatul din Anglia şi-a ucis vecinul înjunghiindu-l de 17 ori - Norfolk Police / SWNS
  • Bărbatul condamnat la închisoare pe viaţă ar putea fi eliberat condiţionat după ce petrece minim 28 de ani în spatele gratiilor.

Tragedia s-a petrecut în aprilie anul trecut, în Thorpe St. Andrew, zonă situată la periferia oraşului Norwich, respectiv la circa 193 de kilometri de Londra. Atunci, extrem de enervat de zgomotele pe care Dean Allsop, vecinul său, le făcea cu motocicleta sa, Jamie Crosbie s-a înarmat cu două cuţite şi un fierăstrău şi şi-a atacat vecinul.

Conform Mirror Online, Jamie Crosbie şi-a înjunghiat vecinul de 17 ori şi a atacat şi două femei care au încercat să intervină pentru a-l opri pe atacator. Dacă Louise Newell, soţia lui Allsop, şi Kerryn Kray, o bună prietenă a celor doi, au fost salvate de medici, pentru Dean Allsop nu s-a mai putut face nimic, acesta pierzându-şi viaţa din cauza sângerării abundente.

Condamat la închisoare pe viaţă, bărbatul ar putea fi eliberat condiţionat

La circa un an şi jumătate de la producerea tragediei, Jamie Crosbie a fost condamnat la închisoare pe viaţă. În ciuda condamnării, Crosbie ar putea fi eliberat condiţionat după ce petrece cel puţin 28 de ani în spatele gratiilor.

În faţa magistraţilor, Louise Newell, soţia lui Allsop, a precizat că "nu o să-l iert pe Crosbie pentru ce a făcut familiei mele. Sper să nu fie eliberat vreodată".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Închisoare pe viaţă pentru bărbatul care şi-a înjunghiat mortal vecinul, din cauza zgomotului pe care îl făcea cu motocicleta, în Anglia