Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Om drag și frumos, vei trăi mereu în inimile noastre". Răzvan a murit la doar 29 de ani, după ce a fost izbit în plin de un șofer băut, în Anglia

A plecat din Botoșani cu gândul unei vieți mai bune. Iar Răzvan și-a luat cu el, în Anglia, visurile și speranțele. Totul s-a năruit, vineri noapte, pe drumul de întoarcere acasă.

de Monica Palade

la 04.04.2023, 11:42

Românul de 29 de ani se stabilise în Crewe de aproape 8 ani. Lucra ca livrator, dar și la un magazin de electrocasnice pentru a strânge bani. Pe 31 martie, aproape de miezul nopții, venea spre casă pe motocicleta sa, când a fost lovit în plin de un șofer băut, aflat la volanul unui BMW. La fața locului au ajuns cadre medicale de la ambulanță și polițiști, informează stokesentinel.co.uk.

A plecat pentru totdeauna

Răzvan a fost dus imediat la Spitalul Leighton, dar din cauza rănilor a murit în scurt timp. Șoferul băut a fost inițial reținut de polițiști, iar ulterior a fost eliberat pe cauțiune. Oamenii legii fac apel la martori, pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Acasă, vestea morții a căzut ca un trăsnet. „Om drag, Om frumos vei trăi mereu în inimile noastre”, “Dumnezeu să te ierte, Razvan, prieten drag, nu pot să cred că nu mai ești printre noi”, “Cu mare durere în suflet anunțăm moartea fulgerătoare şi prematură a dragului nostru fin, RAZVAN, într-un accident rutier(Anglia). Chipul tau blând și zâmbetul tău contagios vor ramîne mereu în inimile noastre! Drum bun spre îngeri suflet bun şi respectos! Suntem alaturi de mama lui, Viorica, la această mare durere! Sincere condoleanțe!Dumnezeu să -l ierte!”, „Nu pot sa cred ! Dumnezeu sa te odihnească în pace Răzvane! Nu am cuvinte”, „Drum bun spre îngeri dragul nostru Razvan, nu te vom uita niciodată!”

Familia are nevoie acum de ajutor pentru a-l repatria pe Răzvan. Se va întoarce pentru totdeauna acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » "Om drag și frumos, vei trăi mereu în inimile noastre". Răzvan a murit la doar 29 de ani, după ce a fost izbit în plin de un șofer băut, în Anglia