Meniu
Search
x

Pact de sinucidere sau crimă? Două surori au fost găsite moarte în camere separate, în Sydney. Poliția a descoperit înălbitor lângă cadavre

Două surori au fost găsite moarte în camere separate, în locuința lor din Sydney. Investigatorii cred că cele două ar fi făcut un pact de sinucidere, potrivit presei locale citată de publicația Mirror.co.uk

De Redactia Observator la 07.08.2022, 13:51

Poliția suspectează că Asra Abdallah Alsehli, în vârstă de 24 de ani, și sora sa Amaal au făcut un pact pentru a-și pune capăt zilelor, după ce au descoperit lângă cadavrele lor mai multe sticluțe cu substanțe toxice.

Cele două au fost găsite decedate în dormitoare separate, pe 7 iunie, după ce poliția a fost chemată pentru un control. Pe trupurile lor nu au fost găsite urme de violență. O sticlă de înălbitor, alimente neperisabile și articole de îmbrăcăminte s-au numărat printre obiectele descoperite în cele două camere. 

Poliția investighează dacă una sau ambele surori se temeau că ar fi putut fi persecutate în țara natală din cauza orientării sexuale. Surorile au părăsit Arabia Saudită în 2017 și au cerut azil în Australia. 

Există o mulțime de necunoscute în acest caz, iar oamenii legii încearcă de aproape o lună să descopere ce s-a întâmplat cu fetele. Abia recent au apărut mai multe detalii despre viața celor două în Sydney. Tinerele nu și-ar mai fi plătit chiria de aproape trei luni, iar proprietarul apartamentului a dus problema în instanță. O primă audiere ar fi trebuit să aibă loc pe 13 mai, însă surorile n s-au prezentat. O lună mai târziu, poliția a descoperit cadavrele lor în casă. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Pact de sinucidere sau crimă? Două surori au fost găsite moarte în camere separate, în Sydney. Poliția a descoperit înălbitor lângă cadavre

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"