Antena Meniu Search
x

Video Panică în aer, după ce uşa unui avion s-a deschis în timpul zborului. Pasagerii au ţinut-o închisă până la aterizare, pe aeroportul din Rio Branco

Au fost clipe de panică la bordul unui avion de pasageri brazilian, care efectua o cusă aeriană de la Jorado spre Rio Branco. Un videoclip surprinde momentul în care mai mulţi bărbaţi sprijină disperaţi una din uşile aeronavei, care s-ar fi deschis în timpul zborului. Ar fi stat aşa până ce au aterizat, în siguranţă.

de Redactia Observator

la 18.04.2022, 19:09

Pasagerii au ţinut uşa închisă până la aterizare
Pasagerii au ţinut uşa închisă până la aterizare - Captură video via Mirror

Pentru mulţi oameni, frica de avion este cât se poate de reală. Iar incidente precum cel petrecut în Brazilia, când uşa unei aeronave s-ar fi deschis în timpul zborului, le întăresc temerile. În imaginile filmate şi postate pe reţelele de socializare de unul din pasageri se vede cum mai mulţi bărbaţi stau în jurul uşii, încercând să o ţină închisă. Ar fi rămas în alertă până la aterizare, când s-a constatat că nimeni nu a fost rănit şi nu au fost înregistrate pagube materiale.

Paasagerii au ţinut uşa avionului până la aterizare

Potrivit Mirror, avionul în cauză ar fi un Embraer 110 Bandeirante - o aeronavă uşoară, folosită în zborurile comerciale şi la bordul căreia pot urca între 15 şi 21 de pasageri. Presa locală transmite că avionul a decolat la ora locală 12:30 şi a ajuns înapoi la sol la 14:00. Un pasager, care a dorit să-şi păstreze identitatea anonimă, a declarat că unul din cablurile care ţineau uşa închisă s-a rupt în timpul zborului. Aşa că doi bărbaţi şi-au asumat sarcina de a ţine manual uşa închisă, ceea ce au şi făcut pentru aproximativ 20 de minute. Şi unul din motoare ar fi fost afectat, pilotul fiind nevoit să continue cursa cu un singur propulsor.

Un purtător de cuvânt al Rio Branco Aerotaxi a declarat că incidentul a fost raportat Centrului naţional de Investigaţii Aeriene, iar avionul a fost reparat şi e gata să zboare din nou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Panică în aer, după ce uşa unui avion s-a deschis în timpul zborului. Pasagerii au ţinut-o închisă până la aterizare, pe aeroportul din Rio Branco