Antena Meniu Search
x

Video Pavilionul Coreei de Sud de la Expo 2020 din Dubai, luat cu asalt de când organizează jocuri ca în "Squid Game"

Pavilionul Coreei de Sud la expoziţia mondială din Dubai este asaltat de vizitatori de când organizează jocuri preluate din celebrul serial "Squid Game". 

de Redactia Observator

la 08.11.2021, 16:04

Vezi și

Pavilionul Coreei de Sud la expoziţia mondială din Dubai este asaltat de vizitatori de când organizează jocuri preluate din celebrul serial "Squid Game". În ultimul deceniu, cultura coreană a cucerit mapamondul.

Vizitatorii aşteaptă răbdători la rând ca să încerce să decupeze cu un ac formele din biscuiţii de zahăr sau să întoarcă un plic fără să-l atingă.

Squid Game, serialul vizionat de peste 130 milioane de oameni

Sunt, de fapt, jocuri tradiţionale ale copiilor din peninsula coreeană, despre care a aflat acum lumjea întreagă, din serialul vizionat de peste 130 milioane de oameni. Spre deosebire de nefericiţii eroi de pe micul ecran, cei ce nu reuşesc să treacă probele nu sunt ucişi sau pedepsiţi cu multa cruzime. Dimpotrivă, ei sunt răsplătiţi pentru efortul lor cu delicatese coreene. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Pavilionul Coreei de Sud de la Expo 2020 din Dubai, luat cu asalt de când organizează jocuri ca în "Squid Game"