Antena Meniu Search
x

Poliţia din Thailanda, chemată de urgenţă la scena unei "crime". Agenţii au izbucnit în râs când au realizat ce era de fapt "cadavrul dezmembrat"

Localnicii unui oraș din Thailanda au chemat panicați autoritățile, după ce au descoperit ceea ce părea un corp uman, într-un coș de gunoi. După ce au ajuns la fața locului, polițiștii au descoprit că de fapt “cadavrul” era o păpușă.

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 18:52

Locuitorii șocați s-au temut că o femeie a fost ucisă când au observat două picioare ieșind dintr-un coș de gunoi de pe marginea drumului în Ayutthaya, Thailanda, pe 4 decembrie. Polițiștii și paramedicii au sosit la locul faptei și au văzut membrele care ieșeau din coșul de gunoi, relatează Mirror.

Locuitorii șocați s-au temut că o femeie a fost ucisă

Cu toate acestea, au fost ușurați să constate că nu erau de fapt reale, ci fabricate din silicon hiperrealist. Ofițerii au lămurit situația și au calmat mulțimea panicată, după ce au declarat că era doar o păpusă de mărimea unui adult, care, după spusele lor, era acolo de câteva ore.

„Un bărbat care lucra la salubrizare a spus că a găsit picioare într-un coș de gunoi. Apoi, locuitorii ne-au sunat, temându-se că ar fi o femeie moartă. Dar era de fapt  o păpușă de cauciuc care a fost dezasamblată și aruncată. Eram pregătiți pentru o noapte întreagă de muncă doar pentru a afla că a fost o alarmă falsă”, a declarat ofițerul Chainarong Tang-on.

Poliția, echipajul de urgență și martorii au izbucnit în râs când și-au dat seama că „femeia” era doar o păpușă.Am fost uşuraţi când am văzut că femeia era doar o păpuşă. Am informat imediat oficialii şi locuitorii pentru a evita panica. Nu existau alte părți ale corpului la gunoi, așa că este posibil ca capul și pieptul să apară în curând în gunoi. Sau poate proprietarul le păstrează. Oamenii trebuie să fie atenți când aruncă ceva care arată ca un corp”, a continuat ofițerul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Poliţia din Thailanda, chemată de urgenţă la scena unei "crime". Agenţii au izbucnit în râs când au realizat ce era de fapt "cadavrul dezmembrat"