Antena Meniu Search
x

Galerie foto Polițist filmat cum scoate un șofer dintr-un BMW, cu câteva secunde înainte ca bolidul să ia foc. Salvare dramatică pe un bulevard din Las Vegas

Salvare dramatică filmată, în urmă cu câteva zile, pe un bulevard intens circulat din Las Vegas. Imaginile teribile arată momentul în care un șofer în stare de inconștiență este scos dintr-un BMW, cu câteva secunde înainte ca flăcările să cuprindă bolidul. Mașina izbise un palmier aflat pe scuarul median care desparte sensurile de mers.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.02.2023, 14:28

Un ofițer de poliție împreună cu un alt participant la trafic au lucrat împreună pentru a-l elibera pe bărbatul de la volan, aflat în stare de inconștiență. Cu puțin timp înainte, tânărul lovise cu mașina unul dintre palmierii de pe mediana bulevardului, iar de sub capotă ieșea din ce în ce mai mult fum. 

Șoferul a fost scos din BMW cu câteva secunde înainte ca flăcările să cuprindă bolidul

Într-un videoclip filmat de un martor pot fi văzute mai multe persoane adunându-se și încercând să spargă geamul mașinii, pentru a ajunge la șoferul rănit din interior. Odată spart, ofițerul îi îndepărtează pe ceilalți și rămâne doar cu bărbatul care intervenise inițial în salvarea tânărului din BMW. În cele din urmă, reușesc să ajungă la el și îl scot din autoturism exact în momentul în care focul a cuprins scaunul șoferului. Ulterior, un alt ofițer a lichidat incendiul cu un stingător.

Accidentul a avut loc puțin după ora 16.30, vineri, 27 ianuarie, potrivit Departamentului de Poliție Metropolitan din Las Vegas, care a publicat imaginile dramatice pe rețelele de socializare.

"Suntem atât de recunoscători pentru acțiunile rapide ale ofițerului nostru și ale celor din jur, pentru că au salvat o viață!", au transmis polițiștii.

Șoferul, un tânăr în vârstă de 34 de ani, a fost transportat la spital, după accident, potrivit FOX5 Atlanta. La fel și ofițerul, ca măsură de precauție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Polițist filmat cum scoate un șofer dintr-un BMW, cu câteva secunde înainte ca bolidul să ia foc. Salvare dramatică pe un bulevard din Las Vegas