Antena Meniu Search
x

Video Poştaş din Londra, drogat fără să ştie după ce a mâncat prăjituri dintr-un colet nerevendicat. Ingredientul principal: canabisul

Un poştaş dintr-o suburbie a Londrei a ajuns vedetă pe internet! Bărbatul a fost filmat după ce mâncase negrese care aveau ca ingredient principal...canabisul.

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 15:02

Vezi și

Coletul în care se aflau negresele nu fusese revendicat de o lună, aşa că poştaşul a tras concluzia că poate să-l deschidă, mai ales că era etichetat ca având în intrior "Produse comestibile Pablo Choco-bar". Nu a făcut nicio legătură între Pablo Escobar, celebrul lord al drogurilor şi numele negreselor, pe care le-a consumat pe nerăsuflate. 

După apariţia în public a imaginilor cu poştaşul drogat, superiorii săi au declanşat o anchetă. Şi nu mică le-a fost surpriza când au aflat că nu doar bărbatul filmat mâncase negresele, ci absolut toţi angajaţii biroului poştal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Poştaş din Londra, drogat fără să ştie după ce a mâncat prăjituri dintr-un colet nerevendicat. Ingredientul principal: canabisul