Antena Meniu Search
x

O femeie a devenit mamă după ce una dintre surori i-a donat un ovul, iar alta i-a devenit mamă surogat

O femeie care a suferit de cancer ovarian și a încercat de 14 ori să rămână gravidă, prin fertilizare in vitro, însă fără succes, a devenit în sfârșit mamă după ce una dintre surorile ei i-a donat un ovul, iar cealaltă s-a oferit să-i devină mamă surogat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.08.2021, 18:04

O femeie a devenit mamă după ce una dintre surori i-a donat un ovul, iar alta i-a devenit mamă surogat
O femeie a devenit mamă după ce una dintre surori i-a donat un ovul, iar alta i-a devenit mamă surogat - Profimedia Images imagine ilustrativa

Sam Bryant, în vârstă de 44 de ani, din Australia, a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2003 și, deși medicii au făcut atunci tot posibilul să-i păstreze uterul, nu a reușit să rămână gravidă nici după 14 încercări extrem de costisitoare cu tratament de fertilizare in vitro.

Într-o încercare disperată de a avea un copil, Sam a mers la o clinică de fertilitate din Spania și a acceptat ofertele prietenelor ei de a-i dona ovule, dar fiecare încercare a eșuat, scrie Mirror.

După șase luni de chimioterapie și, în cele din urmă, în cu cancerul în remisie, ea și soțul ei, Ben, în vârstă de 45 de ani, au crezut că visele lor de a avea o familie s-au încheiat.

Dar surorile lui Sam i-au venit în ajutor când se aștepta mai puțin. Rachel, în vârstă de 40 de ani, oferindu-se să-i poarte copilul, iar Nikkita, în vârstă de 27 de ani, să-i doneze un ovul.

Pe acelaşi subiect

Fetița, care acum are 4 ani, are o relație specială cu mătușile ei

Așa a fost posibilă venirea pe lume a micuței Starla, în 2017. Minunea unei familii întregi. Sam spune că experiența le-a apropiat pe surori mai mult ca niciodată, iar cele două mătuși sunt foarte prezente în viața fetiței.

„Am fost întotdeauna foarte apropiate, dar acest lucru ne-a apropiat și mai mult. Le sunt atât de recunoscătoare amândurora și nici măcar nu pot explica cât de norocoși ne simțim. Suntem atât de norocoși că o avem pe Starla, o adorăm și o privim cu uimire în fiecare zi. Când s-a născut, era suprarealist”, a povestit Sam.

”Fetița are o relație foarte strânsă cu mătușile ei. Vor fi întotdeauna mătuși foarte speciale. Iar ele acceptă că rolul lor este de mătuși și nu există probleme legate de faptul că este fata pe care a născut-o Rachel sau ceva de genul acesta”, a mai spus ea.

Starla, care acum are 4 ani, înțelege deja situația, spune mama ei. ”I-am explicat că mătușa Nikkita i-a dat mătușii Rachel un ovul și așa a apărut ea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O femeie a devenit mamă după ce una dintre surori i-a donat un ovul, iar alta i-a devenit mamă surogat