Antena Meniu Search
x

Povestea profesoarei din Filipine care şi-a scos din foamete familia cu pozele postate pe un site pentru adulţi: "Sunt foarte mândră de chestia asta"

Maeurn Smiles, o fostă profesoară din Filipine, şi-a scos familia din foamete graţie pozelor postate pe un site pentru adulţi.

de Redactia Observator

la 09.09.2021, 17:16

Tânăra din Filipine câştiga un dolar pe oră ca profesoară de limba engleză, înainte să devină vedetă pe un site pentru adulţi
Tânăra din Filipine câştiga un dolar pe oră ca profesoară de limba engleză, înainte să devină vedetă pe un site pentru adulţi - Jam Press/@maeurn.tv via Mirror Online
  • Tânăra din Filipine câştiga câte un dolar pe oră ca profesoară de limba engleză.

Maeurn Smiles a crescut într-un cartier rău famat din Cebu, al V-lea cel mai populat oraş din Filipine. Maeurn şi familia ei au trecut prin momente extrem de dificile, cei cinci membri ai familiei fiind obligaţi deseori să facă foamea sau să se mulţumească dacă au să pună pe masă orez şi peşte uscat.

Conform Mirror Online, Maeurn Smiles a început să muncească încă de mică, iar la 19 ani a devenit profesoară de limba engleză pentru elevii fără posibilităţi. Chiar şi aşa, trebuia să se mulţumească cu un venit de aproximativ un dolar pe oră.

Situaţia s-a schimbat radical în momentul în care Maeurn a decis să renunţe la carieră şi să înceapă să-şi posteze fotografiile pe OnlyFans, celebru site pentru adulţi. A fost momentul în care banii au început să curgă pentru Maeurn, tânără care acum, la 21 de ani, a ajuns să câştige zeci de mii de dolari pe lună.

Graţie veniturilor produse prin intermediul site-ului respectiv, Maeurn a reuşit să-şi scoată din foamete întreaga familie şi chiar plănuieşte să strângă suficienţi bani astfel încât să cumpere o vilă în care să se mute alături de părinţi ei şi de cele două surori mai mici.

Pe acelaşi subiect

Ce spune fosta profesoară din Filipine despre noua ei carieră

Maeurn Smiles a ajuns să câştige suficient de mulţi bani încât să facă în mod constant naveta între Filipine, Malaysia, Indonezia şi Thailanda. Tânăra a ţinut să precizeze că "familia mea trăia în condiţii precare înainte de OnlyFans. Acum, ei trăiesc foarte bine pentru o familie din Filipine, iar eu sunt foarte mândră de chestia asta. Am avut o viaţă foarte grea când eram adolescentă. Mi-am dat seama de asta când am început să câştig primii bani. Mâncam aproape zilnic doar alimente de bază precum orez şi peşte uscat. Îmi amintesc că deseori îmi era foame, iar părinţii noştri erau obligaţi să împrumute bani de la vecini pentru a face rost de mâncare. Aveam o casă făcută din surcele, ca un fel de colibă".

La vârsta de opt ani, Maeurn Smiles a început să aibă grijă de surorile ei mai mici şi să fie ca o mamă pentru acestea, în condiţiile în care părinţii ei erau plecaţi de acasă pentru a munci cu ziua: "Eram responsabilă cu tot ceea ce ţinea de ele. Trebuia să le hrănesc, să le spăl, să am grijă de ele, tot. Nu mi-am dat seama câte responsabilităţi am avut pe cap până când am devenit mai în vârstă. Întotdeauna treaba asta m-a ambiţionat să fiu mai bună. Ca profesoară câştigam un dolar pe oră. Nu îmi ajungea să mă întreţin pe mine, dar să mai îmi ajut şi familia".

Despre noua carieră, de vedetă pe OnlyFans, Maeurn Smiles spune că "este o situaţie din care toată lumea câştigă. Fac ce îmi place şi câştig suficient de mulţi bani pentru a-mi ajuta întreaga familie. Era o chestie lipsită de logică să muncesc 12 ore pe zi ca profesoară şi abia să câştig suficienţi bani încât să supravieţuiesc. Acum sunt bine, la mine acasă, şi pot să-mi fac şi familia şi fanii fericiţi în acelaşi timp".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Povestea profesoarei din Filipine care şi-a scos din foamete familia cu pozele postate pe un site pentru adulţi: "Sunt foarte mândră de chestia asta"