Antena Meniu Search
x

Preot fals, plătit de patron pentru a afla păcatele angajaţilor. Spovedaniile de la locul de muncă l-au costat scump pe american. "Act de corupție nerușinat"

Un restaurant din California a fost obligat să plătească 140.000 de dolari în salarii restante și daune angajaților după ce a angajat un preot pentru a "smulge mărturisirile" angajaților, în ceea ce anchetatorii numesc "cele mai nerușinate" acte de corupție pe care un angajator le-a făcut împotriva personalului său, scrie CNN.

de Redactia Observator

la 21.06.2023, 10:51

Preot fals, angajat de patron pentru a afla păcatele angajaţilor
Preot fals, angajat de patron pentru a afla păcatele angajaţilor - Shutterstock

Departamentul american al Muncii a declarat că, potrivit unui angajat, proprietarul Che Garibaldi, care operează două locații ale Taqueria Garibaldi din nordul Californiei, a angajat un preot fals pentru a asculta confesiuni în timpul orelor de lucru și pentru a "smulge păcate", inclusiv pentru a-i întreba dacă au întârziat la muncă, dacă au furat bani din restaurant sau dacă au avut "intenții rele" față de angajator.

Falsul preot "spovedea" angajaţii pentru a le afla păcatele

"Sub jurământ, un angajat de la Taqueria Garibaldi a explicat cum restaurantul a angajat un presupus preot pentru a le asculta păcatele de la locul de muncă, în timp ce alți angajați au raportat că un manager a afirmat în mod fals că problemele de imigrație vor fi ridicate de investigația departamentului", a declarat procurorul Marc Pilotin.

Dieceza catolică din Sacramento a confirmat că nu a găsit "nicio dovadă a vreunei legături" între falsul preot și dieceza lor. "Deși nu știm cine a fost persoana în cauză, suntem complet siguri că nu era un preot al Diecezei din Sacramento", a spus un purtător de cuvânt, potrivit Mediafax.

Garibaldi și alți trei proprietari și operatori de restaurante au fost condamnați să plătească 140.000 de dolari în salarii restante și daune către 35 de angajați. De asemenea, restaurantul va trebui să plătească 5.000 de dolari în penalități civile. Taqueria Garibaldi nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Preot fals, plătit de patron pentru a afla păcatele angajaţilor. Spovedaniile de la locul de muncă l-au costat scump pe american. "Act de corupție nerușinat"