Antena Meniu Search
x

Prietenie mortală: O femeie din Thailanda, acuzată că și-a ucis 12 amici prin otrăvire cu cianură, ca să le ia banii şi bijuteriile

Poliția thailandeză anunță că a arestat o femeie care este suspectată că și-a ucis 12 prieteni otrăvindu-i cu cianură, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 12:43

O femeie din Thailanda, acuzată că și-a ucis 12 prieteni prin otrăvire cu cianură
O femeie din Thailanda, acuzată că și-a ucis 12 prieteni prin otrăvire cu cianură - Royal Thai Police

Sararat Rangsiwuthaporn a fost arestată în Bangkok, în urma unei anchete privind moartea unui prieten. Acesta a murit în timpul unei călătorii cu Sararat la începutul lunii aprilie. Ulterior, ancheta s-a extins, iar polițiștii au anunțat că femeia ar fi ucis alte 11 persoane.

Femeia i-ar fi ucis pentru bani şi bijuterii

Poliția susține că toate crimele au motive financiare. Sararat a negat toate acuzațiile, însă autoritățile thailandeze i-au refuzat eliberarea pe cauțiune.

Crimele ar fi început în 2020, iar victimele aveau urme de cianură în corp. De asemenea, mai multe bunuri ale victimelor au dispărut, ceea ce a atras atenția polițiștilor. Rudele victimelor au raportat că este vorba despre lipsa de bijuterii și bani.

Autoritățile au spus că celelalte presupuse victime au murit într-un mod similar, dar nu au dezvăluit informații suplimentare. De asemenea, nu au identificat toate victimele, dar l-au numit printre morți pe unul dintre foştii iubiţi ai lui Sararat, precum și pe doi polițiști.

Poliția thailandeză l-a chestionat și pe partenerul lui Sararat - un ofițer de poliție superior din provincia Ratchaburi, unde prietena ei a murit. Perechea s-a despărțit recent, a informat presa thailandeză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Prietenie mortală: O femeie din Thailanda, acuzată că și-a ucis 12 amici prin otrăvire cu cianură, ca să le ia banii şi bijuteriile