Antena Meniu Search
x

Proprietară de Airbnb, violată de primul chiriaș care i-a călcat pragul, în UK. A doua zi, bărbatul a plecat spunându-i că o să-i lase "recenzie bună”

O femeie din Londra care a decis să-și închirieze apartamentul prin regin Airbnb susține că a fost violată de primul chiriaș care i-a trecut pragul. Femeia ar fi fost nevoită să se baricadeze în camera ei cu un cuțit.

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 22:25

Proprietară de Airbnb, violată de primul chiriaș care i-a călcat pragul, în UK. A doua zi, bărbatul a plecat spunându-i că o să-i lase "recenzie bună”
Proprietară de Airbnb, violată de primul chiriaș care i-a călcat pragul, în UK. A doua zi, bărbatul a plecat spunându-i că o să-i lase "recenzie bună” - Diego Dellarovere/Facebook

Femeia susține că Diego Dellarovere, în vârstă de 43 de ani, din Kensington, a violat-o în casa ei, după ce acesta s-a oferit să-i facă un masaj la umeri. Femeia l-ar fi refuzat, însă bărbatul ar fi agresat-o sexual, în ciudat rugăminților de a se opri, potrivit New York Post.

„S-a oferit să-mi facă un masaj și a venit în spatele meu și a început să-mi maseje umerii și atunci i-am spus: „Nu, mulțumesc”. Apoi, când stăteam pe canapea, îmi atingea picioarele și mi-a spus: „Am ulei. Îți voi face un masaj'”, a spus ea.

Femeia ar fi fost violată de primul chiriaș

Cei doi stăteau pe canapea și au băut mai multe de pahare de vin, însă aesta ar fi apucat-o „destul de puternic” și o săruta pe gât și pe piept în timp ce încerca să o dezbrace. „Spuneam „nu” destul de mult și îl împingeam”, a spus femeia, potrivit Telegraph.

După ce a violat-o, bărbatul ar fi adormit iar ea s-a baricadat în cameră cu mai multe cuțite de bucătărie, blocând ușa cu o piesă de mobilier. Dimineața, înainte să plece, bărbatul i-ar fi spus femeii că îi va lăsa o „recenzie bună”. Femeia a declarat pentru poliție că a vrut inițial doar să raporteze incidentul companiei Airbnb prin care bărbatul a închiriat apartamentul, dar apoi s-a decis să depună plângere, potrivit The Telegraph.

„M-am gândit apoi că el cel mai probabil îi va face din nou asta cuiva, așa că vreau ca numele lui să fie marcat”, a declarat femeia. Diego, care lucrează ca designer grafic, a negat toate acuzațiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Proprietară de Airbnb, violată de primul chiriaș care i-a călcat pragul, în UK. A doua zi, bărbatul a plecat spunându-i că o să-i lase "recenzie bună”