Antena Meniu Search
x

Rapperul american JayDaYoungan, împuşcat mortal în oraşul său natal. Tatăl lui a fost rănit şi transportat la spital

Rapperul american JayDaYoungan, cunoscut pentru melodiile sale "23 Island", "Elimination" şi "Opps", a fost împuşcat mortal miercuri seara într-un orăşel din statul Louisiana, a anunţat poliţia locală.

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 15:38

JayDaYoungan
Rapperul american JayDaYoungan, împuşcat mortal în oraşul său natal - Profimedia

Cântăreţul, în vârstă de 24 de ani, care a publicat recent pe Instagram fotografii care îl arătau jucându-se cu fiul său cel mic, a murit în oraşul său natal Bogalusa, a afirmat sursa citată într-un comunicat.

Tatăl rapperului, rănit de asemenea în timpul atacului

"Javorius Scott a murit din cauza rănilor suferite" în timpul schimbului de focuri, care s-a produs puţin înainte de ora 18:00, a declarat poliţia, menţionând numele real al cântăreţului JayDaYoungan, relatează agerpres.ro. Un "membru apropiat al familiei" sale care a fost, de asemenea, rănit se află în spital în stare stabilă, se menţionează în comunicat fără a se oferi alte detalii.

Potrivit mass-media, cea de-a doua victimă ar fi tatăl rapperului decedat. Poliţia a adăugat că o anchetă se află în curs de desfăşurare şi că va publica "mai multe informaţii" atunci când vor fi "disponibile".

Melodia "23 Island" a fost lansată în urmă cu trei ani şi are 173 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Rapperul american JayDaYoungan, împuşcat mortal în oraşul său natal. Tatăl lui a fost rănit şi transportat la spital