Antena Meniu Search
x

Galerie foto Răpus de "ucigaşul tăcut": Un bărbat a murit la câteva zile după ce a observat o pată pe picior. Doi băieţi au rămas orfani de tată

Tragedie cumplită pentru o familie: Un bărbat de 38 de ani a murit de ziua Mamei, după o serie de halucinaţii şi stări de rău. Cu câteva zile înainte, observase o pată pe picior care începuse să i se umfle, dar nu ştia cât poate fi de grav.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.04.2023, 11:29

Brett Dymond, 38 de ani, a început să se simtă rău cu doar câteva zile înainte de a muri de ziua Mamei; observase o pată pe picior care începuse să se umfle, apoi a început să aibă halucinaţii şi să se simtă din ce în ce mai rău.

Soţia lui, Charlene, a sunat la doctor unde i s-a recomandat să fie transportat cât mai repede la spital. Acolo, medicii au descoperit că bărbatul contractase sepsis de la o fasceită necrozantă, o bacterie rară, "mâncătoare de carne", care poate apărea dacă o rană se infectează. Familia nu ştie cum a putut lua Dymond infecţia, dar personalul medical a explicat că bacteria poate fi luată inclusiv din pământ, iar bărbatul petrecuse mai mult timp în garaj şi în curte, grădinărind.

În doar câteva zile bărbatul a murit

Dymond, tatăl a 2 copii ( Reiss, în vârstă de 16 ani, și Tommy, în vârstă de 2 ani), mersse la serviciu în ziua în care a început să se simtă rău. Ulterior nu a mai putut continua munca, starea lui deteriorându-se cu repeziciune. Când a ajuns la spital, familia spune că acesta râdea şi glumea cu personalul medical.

Pe acelaşi subiect

"Pe măsură ce se lăsa seara totul a devenit foarte rău", a povestit verișoara lui Dymond, Kelly Sims, pentru The Independent."Organele lui au început să cedeze, așa că l-au pus în comă indusă doar pentru a-i oferi un fel de speranță. Apoi a avut două stopuri cardiace".

Dymond, care deținea o afacere de instalații sanitare, a fost monitorizat îndeaproape; medicii au recunoscut însă că este unul dintre cele mai grave cazuri de sepsis pe care le-a văzut unitatea de terapie intensivă în ultimii cinci ani. A început să dea semne de recuperare sâmbătă, dar un alt stop cardiac major a provocat leziuni cerebrale semnificative, lăsând familia să ia o decizie sfâșietoare.

"Au avut două opțiuni", a spus doamna Sims. "Îi puteau amputa toate degetele şi ambele picioare care se înnegriseră de la sepsis, dar tot ar fi rămas în moarte cerebrală ori am putea opri aparatul care îl ţinea în viaţă. Aşa că am oprit aparatul. A fost atât de repede, atât de brusc, atât de neaşteptat. Niciunul dintre noi nu se aştepta la asta. Este îngrozitor. Brett avea 38 de ani, are un copil mic. Am fost şocaţi. Noi credeam că va fi bine, că va reuşi să treacă peste asta".

Verişoara acestuia a adăugat că în ultima vreme chiar se bucurase de faptul că reuşise să se apropie de el în ultima vreme, după ce reluaseră contactul odată cu invitaţia la nunta lui, înainte de pandemie, relatează The Independent. În plus, soţia lui, Charlene, s-a chinuit să facă morţii sale, dar durerea sfâşietoare a acaparat-o. Acum nu mai poate face decât să-i fie alături acesteia şi celor doi copii.

"Este absolut devastată, nu poate funcționa normal în acest moment", a spus ea. "A fost un soț iubitor și muncitor. Era un văr grozav, un om foarte amuzant, foarte amabil și gânditor. Era genul de om care ar fi făcut orice să ajute pe oricine. Era unic".

Familia a lansat o campanie GoFund Me pentru a ajuta tânăra familie cu cheltuielile de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Răpus de "ucigaşul tăcut": Un bărbat a murit la câteva zile după ce a observat o pată pe picior. Doi băieţi au rămas orfani de tată