Antena Meniu Search
x

Video Regele Pastelor, torturat de hoţi în vila sa de lux din Italia. Ca să-şi salveze soţia şi fiica, le-a dat cifrul seifului: "Am avut noroc. Ar fi vrut să ia mai mult"

Regele Pastelor din Italia a fost jefuit! Hoţi înarmaţi au năvălit în vila în care se pregătea de cină împreună cu soţia şi fetiţa lui de cinci ani. Atacatorii l-au torturat pe omul de afaceri aproape o oră, până le-a spus cifrul seifului. Regele Pastelor, care a avut o cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro, nu a dezvăluit valoarea pagubei. 

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 20:15

Vezi și

Saturnio De Cecco este proprietarul imperiului ce fabrică pastele care sunt pe locul trei în lume ca popularitate. Doar în Italia are 11 milioane de clienţi pe zi. Deşi vila lui de lux de pe malul Adriaticii este o adevărată fortăreaţă, patru hoţi înarmaţi până-n dinţi şi cu feţele acoperite de cagule au reuşit să intre în ea. Le-au legat mâinile şi le-au lipit bandă adezivă pe gură soţiei şi fiicei milionarului, apoi le-au încuiat în bucătărie. 

"Regele pastelor", jefuit în propria casă

"A fost (traumatizant - n.r.) când au intrat în casă şi mi-au sechestrat familia", povesteşte Saturnino De Cecco, om de afaceri. Hoţii s-au ocupat apoi de milionar. L-au lovit pe rând, 40 de minute, până bărbatul a cedat şi le-a spus codul care deschidea seiful. "Am încercat să îmi păstrez calmul, să ascult indicaţiile, am făcut tot ce am putut pentru familia mea, să îmi salvez familia", adaugă Saturnino De Cecco, om de afaceri.

Tâlharii au avut un plan bine pus la punct. Au dezactivat alarmele, iar pe stradă un al cincelea complice patrula cu maşina, ca să se asigure că nimeni nu le întrerupe jaful. Situaţia părea fără scăpare pentru familia De Cecco. "Am avut noroc. Atunci când s-a înrăutăţit situaţia, a sunat alarma de incendiu, ei s-au speriat şi au fugit, dar nu asta era intenţia lor. Ar fi vrut să ia mai mult", spune Sheila D'Isidori, soţia lui Saturnino De Cecco.

Ce au furat hoţii din vila de lux

Hoţii s-au făcut nevăzuţi cu cele mai valoroase lucruri din casă - bani, ceasuri şi bijuterii de lux. În stare de şoc, milionarul italian nu a reuşit să calculeze deocamdată paguba. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Regele Pastelor, torturat de hoţi în vila sa de lux din Italia. Ca să-şi salveze soţia şi fiica, le-a dat cifrul seifului: "Am avut noroc. Ar fi vrut să ia mai mult"