Antena Meniu Search
x

Relaţie secretă între o profesoară şi eleva ei: "E iubire adevărată". Şocat de mesajele găsite, soţul femeii a alertat liceul din SUA

O profesoară de muzică în vârstă de 26 de ani e acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu una din elevele sale, o adolescentă de 17 ani de care "s-a îndrăgostit nebuneşte". Femeia din Statele Unite ale Americii a fost denunţată chiar de soţul său, care descoperise ce se petrecea în propria casă atunci când era plecat. Tânăra a fost arestată şi se va confrunta cu consecinţele faptelor sale.

de Redactia Observator

la 18.05.2022, 15:56

Profesoara şi eleva ei s-ar fi "îndrăgostit nebuneşte"
Profesoara şi eleva ei s-ar fi "îndrăgostit nebuneşte" - Profimedia / Daily Star

O tânără profesoară din Statele Unite a devenit mult prea apropiată de una din elevele sale. Olivia Lois Ortz, în vârstă de 26 de ani, preda muzică într-un liceu din Pennsylvania când a întâlnit-o pe fata cu nouă ani mai mică. Tânăra fusese angajată în departamentul de Arte în locul unui alt cadru didactic acuzat de agresiune sexuală. Iar istoria pare să se repete într-o anumită măsură, întrucât Olivia a fost acuzată de întreţinere de relaţii intime cu minori. 

Relaţia secretă cu eleva, denunţată de soţul profesoarei

Cel care a denunţat-o este propriul soţ, Cody Ortz, care a colaborat anul acesta cu aceeaşi instituţie de învăţământ, fără a avea un contract permanent. Acesta a devenit suspicios când, întors acasă după o vizită în Florida, a observat cu stupoare că soţia sa avea conversaţii nepotrivite cu o elevă pe care ar fi adus-o în apartament de cel puţin două ori. A alertat imediat conducerea liceului, care a demarat procedurile legale. Oamenii legii au descoperit cu schimb de peste 100 de mesaje cu tentă sexuală între cele două tinere. Ar fi folosit chiar şi un limbaj codat, pentru a se avertiza dacă cineva prinde de veste de aventura lor amoroasă.

Eleva a povestit că a fost acasă la profesoara sa, unde a rămas inclusiv peste noapte când soţul ei era plecat. Totul, în numele "iubirii adevărate". Potrivit investigatorilor din Borough, citaţi de Daily Star, femeia şi-a recunoscut vina la sfatul avocaţilor şi s-a predat poliţiei. Pentru a nu sta după gratii, are de plătit o amendă în valoare de 150.000 de dolari, însă sancţiunile nu se opresc aici. Aceasta nu va mai putea preda, iar ancheta continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Relaţie secretă între o profesoară şi eleva ei: "E iubire adevărată". Şocat de mesajele găsite, soţul femeii a alertat liceul din SUA