Antena Meniu Search
x

''Rugați-vă pentru el!'' Un băiat din Italia luptă să trăiască, după ce s-a prăbuşit din senin în sala de clasă, sub privirile terifiate ale colegilor

Dramă în Castelfiorentino, provincia Florența, unde un băiat de 17 ani a intrat în stop cardiac în timp ce era la ore, în clasă. Incidentul s-a petrecut chiar sub privirile terifiate ale colegilor, în dimineața zilei de marți, 21 martie. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar Careggi din Florența și este în stare foarte gravă.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 17:24

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Tânărul era la ora de curs când s-a prăbușit din senin. A primit imediat ajutor din partea profesorilor și a unui asistent școlar. La fața locului a sosit o ambulanță de la 118, iar personalul medical a înțeles imediat gravitatea situației. Prin urmare, a fost solicitat elicopterul, care l-a transportat pe băiat la spitalul din Florența, conform La Nazione.

Familia tânărului este devastată de durere, în condiţiile în care acesta a fost transportat în stare gravă la spital. ''Bună seara, la toată lumea. Îmi este băiatul în comă, vă rog din inimă, rugați-vă pentru el. Mulțumesc și Doamne ajută!'', a scris tatăl pe profilul său de Facebook, potrivit Rotalianul. 

Colegii care au asistat la incidentul şocant și la încercările de salvare sunt în stare de șoc. Incertitudinea este cea mai dureroasă, având în vedere că nimeni nu ştie exact dacă acesta urmează să-şi revină sau nu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » ''Rugați-vă pentru el!'' Un băiat din Italia luptă să trăiască, după ce s-a prăbuşit din senin în sala de clasă, sub privirile terifiate ale colegilor