Antena Meniu Search
x

Video "S-a întâmplat în mai puțin de un minut". Dezastru filmat pe calea ferată. Un tren marfar spulberă un camion rămas blocat pe șine în Georgia, SUA

Șoferul unui camion articulat, care transporta un excavator, încearcă să traverseze terasamentul căii ferate, doar că vehiculul se blochează pe șine. Apoi bariera coboară, trenul marfar se apropie, nu poate frâna și lovește cu forță maximă remorca. Dezastrul s-a produs la o trecere de cale ferată din Ringgold, statul american Georgia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.03.2023, 10:46

"S-a întâmplat în mai puțin de un minut". Dezastru filmat pe calea ferată. Un tren marfar spulberă un camion rămas blocat pe șine în Georgia, SUA - capturi video YouTube

Incidentul filmat a avut loc pe 1 martie, scena de infarct fiind filmată de Kaytlin Pepper Delgadillo, o șoferiță care oprise mașina în paralel cu șinele de tren, după ce a fost coborâtă bariera. 

"S-a întâmplat în mai puțin de un minut", a spus Delgadillo într-un interviu pentru publicația Chattanooga Times Free Press.

Mecanicul trenului a ajuns la spital

În înregistrare femeia se aude cum spune "oh, nu!" de două ori, apoi se îndepărtează cu mașina de locul unde urma să aibă loc ciocnirea. În urma impactului, resturi din excavator au fost împrăștiate pe calea ferată, dar și pe șosea. Din fericire, însă, nimeni nu a fost rănit grav.

Pe acelaşi subiect

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferul camionului a scăpat teafăr, însă mecanicul de tren a fost transportat la Centrul Medical Hamilton cu răni ușoare, potrivit Lt. Michael Burns, de la Georgia State Patrol.

Accidentul a avut loc în timp ce Adunarea Generală din Gerogia ia în considerare o legislație care ar ridica limita de greutate a camioanelor pe autostrăzile de stat. Proiectul de lege a fost aprobat de comisie la finalul lunii februarie și este programat pentru un vot în plen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "S-a întâmplat în mai puțin de un minut". Dezastru filmat pe calea ferată. Un tren marfar spulberă un camion rămas blocat pe șine în Georgia, SUA