Antena Meniu Search
x

Foto "Nu se poate așa ceva, cum să moară, Doamne?" Bianca s-a stins la doar 25 de ani, strivită sub propriul său autoturism în urma unui accident pe un drum din Galați

Încă o dramă într-o familie din România. În loc să facă planuri de viitor pentru fiica lor de 25 de ani, doi părinți trebuie să o conducă acum spre groapă.

de Monica Palade

la 13.03.2023, 21:29

Și asta pentru că zborul Biancăi s-a frânt brusc pe un drum din Galați. Pe DN 25, între localitățile Piscu și Vameș, tânăra care lucra ca asistentă medicală a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. A fost aruncată în afara mașinii și prinsă sub cupola autovehiculului. Sub propriul autoturism avea să își găsească și sfârșitul.

A murit strivită sub propriul autoturism

În momentul producerii acestui eveniment rutier, în autoturism se mai afla și un bărbat, de 27 de ani, pasager pe bancheta față dreapta, care nu a suferit leziuni.

Vestea morții Biancăi a căzut ca un trăsnet printre apropiați. „Dumnezeu sa o ierte ! Nu se poate asa ceva, cum să moară, Doamne”, „Vai ,nu-i adevărat doamne!Dumnezeu sa aibă grija de ea. Nu pot sa cred asa ceva!”, „Dumnezeu sa o odihnească în pace condoleanțe familiei greu încercate drum lin suflet bun”, „D-zeu sa o odihnească în pace trist dureros de trist”, „Dumnezeu să te odihnească în pace Bianca, condoleanțe familiei”, „Dumnezeu sa te ierte suflet bun”, „Drum lin spre stele… cea mai frumoasa stea din cer vei fii tu.. sa luminezi si sa le dai putere părintilor tai.. de multe ori viața ne lasa muți fara cuvinte”, „"Cand îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Odihna veșnică”, „Dumnezeu sa o odihnească în pace, fata frumoasa”, „Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să o ierte pe Bianca Bia o fată cu chip de înger.nu am cuvinte să mai adaug nimic. Regrete eterne”, „Nu se poate așa ceva nu pot crede Dumnezeu sa o aibă in paza”, „Este trist și foarte, foarte dureroasă această plecare timpurie în Împărăția lui Dumnezeu! Îngerii să-i lumineze calea și să o așeze în rândul celor drepți! Dumnezeu să o odihnească în pace!” „Copil frumos, cuminte cu un destin frânt,într-o clipă.”, sunt doar câteva din mesajele postate de cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Nu se poate așa ceva, cum să moară, Doamne?" Bianca s-a stins la doar 25 de ani, strivită sub propriul său autoturism în urma unui accident pe un drum din Galați