Antena Meniu Search
x

Șapte copii au ajuns la spital după ce autobuzul școlar în care se aflau s-a izbit de o casă, în New York

Șapte copii au ajuns la spital după ce autobuzul școlar în care erau a derapat, a lovit două mașini şi apoi a intrat într-o casă.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 12:24

Poliția spune că autobuzul a deviat de la drum într-o suburbie din New York și a lovit două mașini, izbindu-se ulterior de o casă. Incidentul a avut loc joi, 1 decembrie, în jurul orei 9:00 dimineața, în New Hempstead din Rockland, a declarat departamentul de poliție Ramapo într-un comunicat, relatează Mirror.

21 de persoane se aflau la în autobuz când s-a petrecut accidentul

Cinci dintre copii au suferit răni minore, în timp ce alți doi băieți de cinci ani au suferit răni mai grave, dar care nu le-au pus viața în pericol. 21 de persoane se aflau la în autobuz când s-a petrecut accidentul.

Copiii beneficiază de îngrijire medicală excelentă în acest moment și le dorim însănătoșire grabnică”, a precizat un oficial din domeniul sănătăţii.

Pe acelaşi subiect

O mamă le-a spus reporterilor că fiul ei în vârstă de 10 ani a scăpat doar cu câteva vânătăi pe picior și a povestit cum a rămas blocat în autobuz, după ce o una din mașinile avariate s-a răsturnat și a blocat ieșirea de urgență.

„A încercat să iasă pe ieșirea de urgență, dar a spus că o mașină o bloca și nu putea să iasă afară. Micuțul meu aștepta la rând ca să poată ieși de acolo”, a spus mama

Șoferul autobuzului a fost transportat la spital și a primit îngrijiri medicale pentru răni ușoare.În urma accidentului, polițiștii au deschis o anchetă. Orașul Ramapo este situat la aproximativ 50 de kilometri, nord-vest de orașul New York. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Șapte copii au ajuns la spital după ce autobuzul școlar în care se aflau s-a izbit de o casă, în New York