Antena Meniu Search
x

Șase tinere,moarte în condiții suspecte, în SUA. Polițiștii cred că ar fi "opera" unui criminal în serie. Cum au fost găsite cadavrele

Moarte învăluită în mister! O anchetă de amploare a început după ce șase femei au fost găsite fără viață în zone izolate și păduri în ultimele șase luni lângă Portland. Polițiștii vor să afle dacă este vorba de „opera” unui criminal în serie.

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 16:36

Toate cadavrele au fost găsite la câțiva kilometri unul de celălalt încă din februarie. O serie de agenți specializați în criminalistică lucrează acum pentru a vedea dacă cele șase cazuri sunt legate între ele ar putea avea chiar un singur autor. Cea mai recentă descoperire îngrozitoare a avut loc pe 7 mai, când Ashley Real, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită moartă în mijlocul unei păduri, lângă Eagle Creek. Ea a fost văzută ultima dată la sfârșitul lunii martie, relatează Mirror

O altă posibilă victimă, Joanna Speaks, a dispărut la sfârșitul lunii martie, iar cadavrul ei a fost găsit într-o zonă rurală din comitatul Clark, pe 8 aprilie. Ea a murit în urma unui traumatism puternic la cap și gât, potrivit Biroului de Medicină Legală a Comitatului Clark, iar moartea ei a fost declarată omucidere. Cauza morții ei este singura care a fost dezvăluită de autorități.

Polițiștii încearcă să afle dacă aceste cazuri au legătură între ele

Așa cum facem cu toate investigațiile de această natură, detectivii noștri urmăresc toate pistele din acest caz, inclusiv câteva sfaturi care vin din partea oamenilor și comentarii făcute pe rețelele de socializare. Colaborăm cu departamentele noastre partenere pentru a afla dacă există vreo legătură între acest caz din Clackamas și oricare altul din regiune”, a declarat un purtător de cuvânt al Oficiului Șerifului din Clackamas County.

Rămășițele lui Bridget Webster au fost descoperite pe 30 aprilie în comitatul Polk, a spus șeriful local. Cadavrul lui Charity Perry a fost găsit cu o săptămână înainte în Ainsworth State Park pe 24 aprilie. Ea dispăruse la începutul lunii martie. În ziua în care a fost descoperit cadavrul lui  Charity, un alt corp neînsuflețit a fost găsit. Autorităție sunt că trupul nu a fost încă identificat, însă ar fi vorba despre femeie nativ americană, care ar avea, de asemenea, legătură cu cazul. 

Kristin Smith, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită lângă Southeast Deardorff Road și Flavel Street din Portland pe 19 februarie. Ea era dispărută din decembrie 2022. Poliția nu a comunicat încă dacă au fost identificați suspecți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Șase tinere,moarte în condiții suspecte, în SUA. Polițiștii cred că ar fi "opera" unui criminal în serie. Cum au fost găsite cadavrele