Antena Meniu Search
x
LIVE

Sătul ca trecătorii să-i calce în picioare gazonul, un englez a găsit o soluţie inedită. Val de critici după ce imaginile au devenit virale

Un bărbat din Marea Britanie, sătul ca trecătorii să-i calce în picioare gazonul în încercarea de a scurta drumul, a recurs la o metodă mai puţin blăndă de a ţine oamenii la distanţă.

De Redactia Observator la 04.10.2021, 21:10
Un bărbat a recurs la o metodă mai puţin blăndă de a ţine oamenii departe de curtea sa
Un bărbat a recurs la o metodă mai puţin blăndă de a ţine oamenii departe de curtea sa - TikTok @tgunz81

Un bărbat, exasperat de oamenii care îi traversau curtea în încercarea de a scurta drumul, a instalat pe proprietatea sa mai multe aspersoare, cu senzori de mişcare ce se activează automat. Mândru de soluţia găsită, a filmat câteva secvenţe pe care le-a postat pe TikTok, dezvăluind că jeturile de apă sunt însoţite şi de o alarmă puternică, scrie Mirror. În imagini se vede cum oamenii, între care şi copii pe drumul spre şcoală, sunt luaţi prin surprindere de aspersoarele în funcţiune şi fug spre trotuar.

Soluţia, aplaudată de unii şi criticată de alţii

Cele două filmuleţe postate de Thomas Lyons au adunat peste 43 de milioane de vizualizări şi mii de comentarii acide. În timp ce unii îl judecă pentru gestul său "extrem", alţii susţin că trecătorii au primit ce meritau pentru încălcarea proprietăţii: "Sunteți oripilaţi fără niciun motiv. Este curtea lui. Nu degeaba există trotuare", spune un utilizator al platformei de social media.

@tgunz81

##funny

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Sătul ca trecătorii să-i calce în picioare gazonul, un englez a găsit o soluţie inedită. Val de critici după ce imaginile au devenit virale